spital_d4cb3.JPG

Bilanțul total al deceselor provocate de coronavirusul din Wuhan a depășit 800 de cazuri. În numai 24 de ore, oficialii din provincia Hubei au anunțat că încă 81 de oameni au murit în ultimele 24 de ore, relatează CNN.

Acestora li se adaugă încă opt morți înregistrați în celelalte provincii. Asta înseamnă că numărul deceselor înregistrate până acum în epidemia cauzată de noul virus din China l-a depășit deja pe cel al epidemiei de SARS din 2002-2003.

Printre persoanele care au decedat sâmbătă în China se numără, în premieră, și doi cetățeni străini - un american și un japonez. Ambii au murit la Wuhan.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În total, s-a ajuns până acum, de la începutul epidemiei, în decembrie, la 813 morți.

Știrea integrală, pe digi24.ro 

Foto cu caracter ilustrativ

spital_40761.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg