ZmEzMTUyMTgzMDIzZmYzOGZjMTA3YWY0MA==.thumb.jpg

Franța a lansat o anchetă la nivel național, după ce mai mulți bebeluși s-au născut cu membre lipsă.

Cel puțin 12 copii s-au născut cu mâini sau picioare lipsă în trei regiuni din Franța. Investigația lansată inițial a fost închisă după ce autoritățile nu au reușit să stabilească o cauză comună în aceste cazuri.

Însă acum sunt raportate 11 cazuri noi de bebeluși născuți cu membre lipsă, iar oficialii din Sănătate au cerut o nouă anchetă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Afecțiunea este o formă de ageneză, în care membrele superioare ale fetusului nu se dezvoltă corect și complet în timpul sarcinii. În cazurile semnalate în Franța, bebelușii s-au născut cu mâini sau picioare lipsă ori chiar cu părți lipsă din antebraț sau degete.

Cazurile au apărut în regiunea Ain din estul Franței, în regiunea Bretania și în Loire-Atlantique. Există suspiciuni că afecțiunile ar fi provocate de o posibilă contaminare cu pesticide, însă deocamdată nu există suficiente dovezi în acest sens.

Citește continuarea pe digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Miruna Alexandru

Încă un prahovean a murit de gripă! 

Al doilea deces de gripă înregistrat în Prahova în mai puțin de o săptămână! Este vorba de un bărbat de 60 de ani. El a fost confirmat cu virusul gripal tip AH1, pdm09 și avea și alte probleme de...