front-autobuz-sant.jpg

Un autobuz plin cu călători de pe ruta Călugăreni-Mizil a rămas fără frâne joi dimineață, iar o decizie de ultim moment a șoferului a dus la evitarea unui incident grav. Pentru a opri mijlocul de transport, conducătorul autovehiculului a luat decizia de a trage dreapta de volan și a intra în șanț pentru a nu pune în pericol circulația rutieră și a navetiștilor.

Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime însă călătorii au fost nevoiți să coboare, printre cioburi, în mărăcinii de la marginea drumului. 

Chiar dacă observatorulph.ro a publicat numeroase articole cu privire la condițiile în care se realizează transportul de persoane în județ și la siguranța călătorilor, pe trasee continuă să circule adevărate sicrie pe roți. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Azi dimineață la ieșirea din Călugăreni șoferul autobuzului a fost nevoit să ia o decizie de urgență și să bage autovehiculul în șanț pentru că nu mai avea frâne. Firma de transport urmărește doar profitul și nu condițiile în care fac naveta oamenii.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Nu este prima dată când se întâmplă. Oamenii merg în picioare, înghesuiți ca sardinele în microbuze și autobuze în care plouă, rămân fără frâne sau nu li se închid ușile.

În urma incidentului de azi oamenii au fost nevoiți să iasă din mașina direct prin mărăcini și cioburi, pentru că ușile din față au fost rupte și făcute bucăți alături de oglindă și bara din față.

Țin să precizez că nimeni nu ia măsuri, iar domnul primar Enache Nicolae alege să-l ia pe ”nu pot face nimic” în brațe. De dimineață a venit să vadă dacă a pățit cineva ceva apoi a plecat. La fel și domnul vice primar care nici măcar nu a avut bunul simț să coboare din mașină. Am fost nevoiți să stăm mai bine de o oră în frig până la sosirea altui autobuz” , ne-a transmis o femeie care se afla în autobuzul implicat în accident, pe pagina de facebook a ziarului.

Edilul comunei a confirmat pentru observatorulph.ro că accidentul din această dimineață s-a produs din cauza faptului că autobuzul a rămas fără frâne. Acesta a mai precizat că vineri se va întâlni cu reprezentanții firmei de transport pentru a găsi o soluție cu privire la siguranța și condițiile de transport de transport în comun.

Autobuzul implicat în accidentul de joi dimineață de la Călugăreni aparține firmei Elbus. Reprezentanții societății nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere cu privire la eveniment. 

Trebuie precizat că Poliția nu a fost anunțată de producerea accidentului.

autobuz-intrat-in-san2.jpg

autobuz-intrat-in-sant.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.