Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

examen-auto.jpg

Numeroși cititori au reclamat pe adresa redacției o situație pe care o consideră revoltătoare la obținerea permisului auto în Prahova.

UPDATE Reacția Prefecturii Prahova după scandalul programării examenului auto

Candidații care au luat ”sala” ieri au fost programați pentru proba practică foarte repede, peste o săptămână, față de cei care așteaptă și cinci luni să poată deveni șoferi.

”Nu e corect să dai sala azi și orașul mâine! Eu aștept să dau proba practică în luna mai, deși am luat sala în decembrie” a fost unul dintre zecile de mesaje primite pe adresa redacției.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere Prefecturii Prahova despre această situație. Până când prefectul va avea o reacție oficială, reporterii observatorulph.ro au aflat căproblema a fost generată de sistemul informatic, după ce numărul examinatorilor a fost suplimentat cu două persoane.

”Aplicația informatică i-a programat la proba practică pe cei care au luat sala zilele trecute și deci înaintea celor erau programați pentru lunile viitoare la oraș. Acum, totul s-a blocat până când se va găsi o soluție pentru rezolvarea situației. Nu e vorba de programare pe pile, ci pur și simplu de sistemul informatic, care nu permite modificări decât de la București”, au precizat surse din instituție.


Eveniment
  • Miercuri, 18 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

RPH 25 de ani – distracția continuă!!!

Aprilie 2018: 25 de ani cu Radio Prahova! Cei mai frumoși 25 de ani, cu cei mai buni ascultători, cu cele mai ascultate muzici, plus cei mai cool DJ și cele mai adevărate concursuri din FM-ul...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești