examen-auto.jpg

Numeroși cititori au reclamat pe adresa redacției o situație pe care o consideră revoltătoare la obținerea permisului auto în Prahova.

 

UPDATE Reacția Prefecturii Prahova după scandalul programării examenului auto

Candidații care au luat ”sala” ieri au fost programați pentru proba practică foarte repede, peste o săptămână, față de cei care așteaptă și cinci luni să poată deveni șoferi.

”Nu e corect să dai sala azi și orașul mâine! Eu aștept să dau proba practică în luna mai, deși am luat sala în decembrie” a fost unul dintre zecile de mesaje primite pe adresa redacției.

 

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere Prefecturii Prahova despre această situație. Până când prefectul va avea o reacție oficială, reporterii observatorulph.ro au aflat căproblema a fost generată de sistemul informatic, după ce numărul examinatorilor a fost suplimentat cu două persoane.

”Aplicația informatică i-a programat la proba practică pe cei care au luat sala zilele trecute și deci înaintea celor erau programați pentru lunile viitoare la oraș. Acum, totul s-a blocat până când se va găsi o soluție pentru rezolvarea situației. Nu e vorba de programare pe pile, ci pur și simplu de sistemul informatic, care nu permite modificări decât de la București”, au precizat surse din instituție.

 

Social
  • Luni, 22 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Cea mai simplă metodă de divorț în România din 2018

Dintre cele trei modalități de divorț prevăzute de legislația noastră, divorțul la primărie este cel mai simplu. Asta, firește, dacă vorbim de un divorț amiabil. Dacă soții se înțeleg și nu au copii sub...

Social
  • Luni, 22 Ianuarie 2018
  • De Andra Ilie

Ninge în Prahova. Când expiră codul galben

Prahova se află sub cod galben de lapoviță și ninsoare și vânt puternic. Avertizarea meteo, valabilă în special pentru zona de munte a județului expiră luni seară, la ora 22:00. În această perioadă,...

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Incendiu într-un apartament din Ploiești. UPDATE

Un apel la 112 a anunțat în jurul orei 16:00 că într-un apartament din Ploiești a izbucnit un incendiu. Potrivit primelor informații, apartamentul este situat într-un imobil de pe strada Torcători. La fața...