examen-auto.jpg

Numeroși cititori au reclamat pe adresa redacției o situație pe care o consideră revoltătoare la obținerea permisului auto în Prahova.

UPDATE Reacția Prefecturii Prahova după scandalul programării examenului auto

Candidații care au luat ”sala” ieri au fost programați pentru proba practică foarte repede, peste o săptămână, față de cei care așteaptă și cinci luni să poată deveni șoferi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Nu e corect să dai sala azi și orașul mâine! Eu aștept să dau proba practică în luna mai, deși am luat sala în decembrie” a fost unul dintre zecile de mesaje primite pe adresa redacției.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere Prefecturii Prahova despre această situație. Până când prefectul va avea o reacție oficială, reporterii observatorulph.ro au aflat căproblema a fost generată de sistemul informatic, după ce numărul examinatorilor a fost suplimentat cu două persoane.

”Aplicația informatică i-a programat la proba practică pe cei care au luat sala zilele trecute și deci înaintea celor erau programați pentru lunile viitoare la oraș. Acum, totul s-a blocat până când se va găsi o soluție pentru rezolvarea situației. Nu e vorba de programare pe pile, ci pur și simplu de sistemul informatic, care nu permite modificări decât de la București”, au precizat surse din instituție.


Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident pe DN1 D, la Ciorani

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă seară, pe DN1D, pe raza localității Ciorani, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Accidentul rutier s-a produs pe DN1 D, la ieșire din Ciorani, spre...

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de inundații în Prahova

Hidrologii au emis sâmbătă după-amiază un cod galben de inundații care vizează mai multe râuri, inclusiv din Prahova. Pe durata codului galben pot avea loc scurgeri importante pe versanți și viituri...

Social
  • Vineri, 20 Iulie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Interdicție în toate târgurile din Prahova

Centrul Local de combatere a bolilor Prahova a luat decizia de interzicere a comercializării animalelor vii în târgurile de pe teritoriul județului nostru. Decizia a fost luată având în vedere...