E pe bune: CSM Ploiești a plătit o firmă să-i șteargă internetul de praf

curatat-praf.png

curatat-praf.png

Aflat într-o situație financiară dezastruoasă, Clubul Sportiv Municipal Ploiești (CSM) și-a permis să încheie un contract pentru… ștergerea de praf a internetului.  Nu râdeți, că e pe bune” La obiectul contractului figurează ”mentenanță intranet și internet – verificare pasivă (n.r. cu privirea) a stării tehnice, curățare periodică de praf, constatare, aducere la cunoștință a eventualelor defecte”.

Cu conturile blocate și îngropat în datorii,  Clubul Sportiv Municipal Ploiești a încheiat zeci de contracte pentru diverse prestări de servicii, unele de-a dreptul hilare. De exemplu, în data de 24 februarie 2016, directorul de atunci al CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, a semnat un contract cu SC Secomtech Solutions din Ploiești un contract pe patru luni pentru ”servicii de întreținere a echipamentului de telecomunicații”. Valoarea contractului este de 7.300 de lei/lună, fără TVA, timp de patru luni, iar cea totală a contractului este de 29.200 lei, fără TVA.

Dar ce înseamnă ”servicii de întreținere a echipamentului de telecomunicații”? Același contract ne lămurește: mentenanță server turnicheți, mentenanță server VOP, mentenanță server comenzi centrale, mentenanță intranet și internet, asistență tehnică în timpul evenimentelor.

La tot ce înseamnă mentenanță, inclusiv pentru internet, obligația firmei care a câștigat aproape 8.000 de euro în patru luni, a fost următoarea: verificare pasivă (n.r. adică să privească) a stării tehnice, curățare periodică de praf, constatare, aducere la cunoștință a eventualelor defecte (…)”. În traducere liberă, CSM Ploiești a plătit unei firme 8.687 de lei (TVA inclus), pe lună, timp de patru luni, pentru ca un angajat al unui SRL să se uite la rețeaua de internet și să curețe serverele de praf! În tot acest timp, antrenorii și sportivii au fost neplătiți cu lunile, iar lotul de gimnastică ritmică al clubului participă la competițiile sportive pe banii antrenoarei!

Reamintim că Cezar Stoichiciu a fost director al CSM Ploiești în perioada 7 octombrie 2015-7 septembrie 2017, o perioadă fiind și consilier personal al primarului Dobre, motivul pentru care a fost declarat și incompatibil de către Agenția Națională de Integritate.

Observatorulph.ro a publicat săptămâna trecută un document al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici din care rezultă că raportul de serviciu al lui Cezar Stoichiciu cu Poliția Locală Ploiești, unde a revenit pe post de la CSM, trebuia suspendat încă de la trimiterea lui în judecată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice și fals intelectual (detalii AICI).

FOTO Document : Contractul prin care CSM Ploiești a plătit unei firme aproape 8.000 de euro să șteargă serverele și internetul de praf

WhatsApp Image 2017-10-16 at 11.35.07.jpeg

WhatsApp Image 2017-10-16 at 11.35.06 (2).jpeg

WhatsApp Image 2017-10-16 at 11.35.06 (3).jpeg

WhatsApp Image 2017-10-16 at 11.35.06 (4).jpeg

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău