Patronul unei firme de textile din Prahova către angajații care își cereau salariile: ”F**k off, you f****ing peasants!”

0
front-salarii-firma.jpg

front-salarii-firma.jpg

Foarte multe societăți cu capital străin și-au mutat producția în România de-a lungul anilor fiind atrase de mâna de lucru ieftină și legile care de multe ori sunt făcute pentru a proteja patronii și nu salariații. Zilnic angajații sunt exploatați de către șefi, iar când vine vorba de plata salariilor aceștia trebuie să îndure umilințe ca în epoca sclavagismului și înjurături. 

Este și cazul unei fabrici de textile din Păulești, unde în luna iunie angajații și-au ”permis” să ceară plata salariilor la timp. Ceea ce a urmat e greu de închipuit: patronul firmei, cetățean străin, a început să țipe la angajați, să-i înjure și să-i amenințe. Femeia care îl însoțea pe bărbat și care îi era translator prefera să nu traducă întocmai ceea ce spune acesta. 

Totul s-a întâmplat în data de 16 iunie. Patronul i-a strâns pe angajați în mijlocul fabricii și și-a început discursul cu precizarea că salariile sunt pregătite, însă acestea vor fi date cu întârziere. După această afirmație angajații au început să vorbească între ei moment în care patronul și-a pierdut calmul și a început să-i jignească și să-i înjure. În continuare, translatorul a preferat să nu traducă întocmai cele spuse de bărbat. 

Patronul și-a continuat dialogul plin de cuvinte obscene la adresa angajaților, precizând că o întârziere de o zi la plata salariului nu le dă niciun drept oamenilor să se comporte așa, motivând că în alte fabrici oamenii nu a fost plătiți cu lunile (cel mai probabil, cu o zi înainte, în data de 15 iunie oamenii s-au revoltat văzând că nu și-au primit banii). 

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul din imagine nu ar fi reprezentantul legal al societății, însă toată lumea îl cunoaște drept patron. Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere ITM Prahova.

Vă avertizăm că urmează să vizionați o înregistrează care conține limbaj obscen.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău