suspect-mihai-bravu.jpg

Crima din cartierul ploieștean Mihai Bravu era să se finalizeze cu două victime. Prietena victimei, o tânără în vârstă de 19 ani, a scăpat cu viață ca prin minune.

 

Alexandru Rusu (foto), bărbatul arestat pentru omor, a vrut să o omoare și pe prietena iubitei sale, dar aceasta s-a ales doar cu câteva lovituri de pumni și picioare.  În motivarea instanței de Drepturi și Libertăți din cadrul Tribunalului Prahova se arată că agresorul mai întâi și-a bătut viitoarea soție până a lăsat-o inconștientă pe podeaua din bucătărie. Aici a fost găsită de prietena sa, tânăra de 19 ani, care a ajutat-o să-și revină după care a dus-o în dormitor.  Deși ușa camerei fusese blocată, Alexandru a reușit să intre cu forța. Aici a avut loc carnagiul. Toată tragedia s-a întâmplat doar pentru că cele două femei au refuzat să întrețină raporturi  sexuale cu criminalul.

 Cine este femeia ucisă într-un apartament din cartierul Mihai Bravu

"(...) în seara zilei de 12.02.2017, în jurul orei 23:00, numitele G.A.M.V. și D.F.D. au mers la domiciliul prietenei lor B.M., unde locuia de la începutul lunii ianuarie 2017, fără forme legale, și numitul Rusu Alexandru Ștefan. În locuință se mai aflau și cei doi copii minori ai numitei B.M., M.D.R. și M.M.R.C. Aici au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 04:30. La un moment dat Rusu Alexandru Ștefan a început să le facă avansuri sexuale celor două invitate, însă a fost respins de către acestea, fapt care l-a înfuriat.

 

 Vezi AICI imagini cu suspectul adus la audieri la sediul IPJ Prahova

Rusu Alexandru Ștefan a chemat-o pe concubina sa în bucătăria apartamentului, unde a vut loc un conflict între aceștia, în urma căruia a lovit-o pe B.M.

G.A.M.V. și D.F.D. au mers în bucătărie unde au găsit-o pe B.M. în stare de inconștiență, au stropit-o cu apă până și-a revenit, după care au condus-o în dormitor. B.M. era speriată, respira greu și era lovită în zona capului.

 

După ce a așezat-o pe pat, G.A.M.V., a rămas singură cu victima în cameră, care a rugat-o să-l dea pe Rusu Alexandru Ștefan afară din cameră. După un timp a intrat în cameră Rusu Alexandru Ștefan, dezbrăcat complet și a încercat să întrețină relații sexuale cu G.A.M.V.. Aceasta s-a împotrivit, fapt pentru care a fost lovită de Rusu Alexandru Ștefan cu pumnii și picioarele. B.M. a strigat la acesta să nu o mai lovească, fapt ce l-a enervat pe Rusu Alexandru Ștefan strigând că le va omorâ pe amândouă.

 Imagini cu apartamentul în care s-a produs crima din Mihai Bravu

G.A.M.V. a închis ușa dormitorului și a asigurat-o. În scurt timp Rusu Alexandru Ștefan a revenit, a forțat ușa de la dormitor și a pătruns înăuntru având în mână un cuțit de bucătărie. Rusu Alexandru Ștefan era îmbrăcat de această dată cu o pereche de pantaloni de trening de culoare gri.

 

După ce a intrat în cameră, Rusu Alexandru Ștefan, a tras-o de păr pe G.A.M.V. dându-o jos din pat, a lovit-o cu pumnii și picioarele și i-a spus că o va omorî. Bărățoiu Mariana a strigat la acesta să o lase în pace, iar Rusu Alexandru Ștefan s-a dus și a lovit-o cu palma peste față, ridicând totodată cuțitul cu intenția de a o lovi.

Numita G.A.M.V. s-a ridicat și a fugit din apartament, iar în timp ce se afla pe scările blocului a auzit-o pe B.M. țipând foarte tare. Când a ieșit din apartament, G.A.M.V., a observat că pe hol se aflau și cei doi copii ai numitei B.M", se arată în motivarea instanței.

 După ce a ieșit din bloc, prietena Marianei a apelat numărul unic de urgență 112, sesizând cele întâmplate,  iar apoi a mers în benzinăria Lukoil de pe str. Mihai Bravu.

 Alexandru Rusu a fost arestat preventiv Alexandru Rusu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Prahova. Decizia nu a fost contestată de inculpat.

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...