- Publicitate -

“Am plâns atât de mult că am leșinat. Ăla a fost apogeul depresiei” – VIDEO

Povestea Tatianei Tudor este despre cum aceasta a reușit să se regăsească după ce a suferit un episod de depresie. A renunțat la dansuri pentru că nu se mai regăsea în acea lume. Apoi, la scurtă vreme, a început pandemia.

S-a confruntat cu cele mai mari temeri și a fost nevoită să se obișnuiască cu ea, în singurătate. Astfel, singurătatea a făcut-o pe Tatiana să își pună întrebările potrivite pentru a-și descoperi valorile care o reprezintă. Yoga a venit ca un răspuns la întrebările pe care nu reușea să și le formuleze.

Invitata consideră că pandemia a venit în ideea de a ne ajuta să ne dezghețăm mințile, dar mai ales sufletele.

Deși a fugit toată viața de capitală, Tatiana și-a găsit sufletul pereche în București, loc pe care a început să îl perceapă diferit, în sens pozitiv.

“Am fugit întotdeauna de energia din București. Fugim de multe lucruri în viață, dar Universul are grijă să ne aducă pe drumul care ni se potrivește.”

A renunțat la tot prin plecarea în București. A descoperit o lume complet nouă și a fost nevoită să aprofundeze ideea de cunoaștere personală. Yoga a venit ca un răspuns pentru multe dintre întrebările pe care abia le descoperise invitata.

Deși a renunțat la dansuri, trăiește prin muzică, chiar dacă de la distanță

“Aveam nevoie de o pauză. Iubesc dansurile. Recomand întotdeauna dansul ca formă de terapie și regăsire.”

Citește și: Radu Simionescu, consilier local Ploiești: ”Primarul trebuia să poarte o discuție cu locatarii blocului cu 7 etaje înainte de a se gândi la o eventuală demolare”

Decizia de a renunța la ceea ce o reprezenta cel mai tare a fost ca o gură de aer. S-a ascultat pe ea însăși și a pus stop la ceva ce nu se mai potrivea cu ceea ce-și dorea de la viață.

“A fost primul moment în care m-am ascultat cu adevărat”, a adăugat Tatiana Tudor.

Tatiana spune că e important să privim partea bună din fiecare experiență pe care o trăim. În timpul pandemiei, mulți oameni dragi ei, oameni din familie, nu au reușit să supraviețuiască virusului. Chiar dacă a fost vorba de durere și de pierderi imense din punct de vedere emoțional, invitata a decis că e important să meargă mai departe.

A văzut toată durerea ca pe o lecție de viață, nu ca pe un eveniment în care să se blocheze pentru o perioadă lungă de timp.

“Fiecare om este liber să creadă și să facă ceea ce vrea.”, este ideea generală după care ghidează tânăra pasionată de yoga.

“Viitorul este clădit de clipa din prezent. Ceea ce noi vom face mâine este generat de clipa prezentă.”

“Nu e păcat dacă speli sau nu duminica. Contează dacă oferi o mână de ajutor oamenilor aflați în suferință.”

În cadrul podcastului, Tatiana a vorbit și despre fericire și cum vede aceasta momentele de fericire. A povestit despre energia pozitivă cu care se încarcă atunci când are o clasă de yoga cu cei mici.

“În momentul de față sunt foarte fericită când lucrez cu copiii la clasele de yoga.”

Citește și: ”Generația lui John” la Observatorulph.ro LIVE: Povestea lui Adrian Niculescu, antreprenorul care ”sculptează” mentalități: ”Meseria Salvează România!”

Tatiana a punctat că este important să învățăm să respirăm corect. A adăugat faptul că bebelușii reușesc să respire natural în mod corect și că de la copiii avem cel mai mult de învățat.

“Sunt recunoscătoare părinților mei. S-au chinuit să mă crească. Am prins vremuri grele, deloc ușoare. Îi mulțumesc și fratelui meu care, chiar dacă uneori e mai dur, îi sunt recunoscătoare.”

Interviul integral cu Tatiana Tudor la Podcast Generația lui John

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Interviu cu actorul Radu Micu, românul care joacă rolul lui Dimitrie în „Rise of Empires: Ottoman Mehmed VS Vlad”, cel mai urmărit serial Netflix...

Radu Micu, actorul român care îl interpretează pe Dimitrie în cel mai urmărit serial Netflix din România, Rise of Empires: Ottoman Mehmed VS Vlad,...

Motivele pentru care omul de afaceri Doru Morcovescu și-a pus capăt zilelor. Precizările familiei

Joi seară omul de afaceri prahovean Doru Morcovescu a fost găsit fără suflare într-o cameră a Hotelului Prahova, pe care îl deținea, în centrul...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Troiene pe drumurile județene din sudul județului Prahova. Intervenție dificilă a drumarilor din cauza viscolului

Drumarii care se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene din zona de sud a Prahovei fac eforturi uriașe pentru a menține deschisă circulația rutieră. Din cauza...

Din cauza zăpezii și a vântului puternic un nuc a căzut peste balcoane în Ploiești – FOTO

Astăzi, din cauza ninsorilor abundente și a vântului, un nuc s-a rupt și a căzut peste balcoanele blocului 127 de pe strada Cosminelor. În timpul...

Deszăpezire în Târgoviște vs Ploiești. Alții de ce pot și noi nu?

Principalele artere de circulație din Ploiești și străzile lăturalnice au fost vineri acoperite de zăpadă. Faptul că ninsoarea abundentă a fost anunțată cu două...

Lista burselor acordate pentru elevii din unitățile de învățământ preuniversitar special în Prahova. PROIECT

Un proiect de hotărâre inițiat de Consiliul Județean Prahova vizează stabilirea cuantumului lunar al burselor elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar special de stat...

Stâlp de electricitate doborât în Ploiești din cauza zăpezii [FOTO]

Ninsoarea abundentă nu a creat probleme doar pe drumurile din Ploiești și Prahova, ci și întreruperi de energie electrică. Citește și: Poliția a amendat Primăria...
Parteneri
MindArchitect
- Publicitate -