- Publicitate -

“Am plâns atât de mult că am leșinat. Ăla a fost apogeul depresiei” – VIDEO

Povestea Tatianei Tudor este despre cum aceasta a reușit să se regăsească după ce a suferit un episod de depresie. A renunțat la dansuri pentru că nu se mai regăsea în acea lume. Apoi, la scurtă vreme, a început pandemia.

S-a confruntat cu cele mai mari temeri și a fost nevoită să se obișnuiască cu ea, în singurătate. Astfel, singurătatea a făcut-o pe Tatiana să își pună întrebările potrivite pentru a-și descoperi valorile care o reprezintă. Yoga a venit ca un răspuns la întrebările pe care nu reușea să și le formuleze.

Invitata consideră că pandemia a venit în ideea de a ne ajuta să ne dezghețăm mințile, dar mai ales sufletele.

Deși a fugit toată viața de capitală, Tatiana și-a găsit sufletul pereche în București, loc pe care a început să îl perceapă diferit, în sens pozitiv.

“Am fugit întotdeauna de energia din București. Fugim de multe lucruri în viață, dar Universul are grijă să ne aducă pe drumul care ni se potrivește.”

A renunțat la tot prin plecarea în București. A descoperit o lume complet nouă și a fost nevoită să aprofundeze ideea de cunoaștere personală. Yoga a venit ca un răspuns pentru multe dintre întrebările pe care abia le descoperise invitata.

Deși a renunțat la dansuri, trăiește prin muzică, chiar dacă de la distanță

“Aveam nevoie de o pauză. Iubesc dansurile. Recomand întotdeauna dansul ca formă de terapie și regăsire.”

Citește și: Radu Simionescu, consilier local Ploiești: ”Primarul trebuia să poarte o discuție cu locatarii blocului cu 7 etaje înainte de a se gândi la o eventuală demolare”

Decizia de a renunța la ceea ce o reprezenta cel mai tare a fost ca o gură de aer. S-a ascultat pe ea însăși și a pus stop la ceva ce nu se mai potrivea cu ceea ce-și dorea de la viață.

“A fost primul moment în care m-am ascultat cu adevărat”, a adăugat Tatiana Tudor.

Tatiana spune că e important să privim partea bună din fiecare experiență pe care o trăim. În timpul pandemiei, mulți oameni dragi ei, oameni din familie, nu au reușit să supraviețuiască virusului. Chiar dacă a fost vorba de durere și de pierderi imense din punct de vedere emoțional, invitata a decis că e important să meargă mai departe.

A văzut toată durerea ca pe o lecție de viață, nu ca pe un eveniment în care să se blocheze pentru o perioadă lungă de timp.

“Fiecare om este liber să creadă și să facă ceea ce vrea.”, este ideea generală după care ghidează tânăra pasionată de yoga.

“Viitorul este clădit de clipa din prezent. Ceea ce noi vom face mâine este generat de clipa prezentă.”

“Nu e păcat dacă speli sau nu duminica. Contează dacă oferi o mână de ajutor oamenilor aflați în suferință.”

În cadrul podcastului, Tatiana a vorbit și despre fericire și cum vede aceasta momentele de fericire. A povestit despre energia pozitivă cu care se încarcă atunci când are o clasă de yoga cu cei mici.

“În momentul de față sunt foarte fericită când lucrez cu copiii la clasele de yoga.”

Citește și: ”Generația lui John” la Observatorulph.ro LIVE: Povestea lui Adrian Niculescu, antreprenorul care ”sculptează” mentalități: ”Meseria Salvează România!”

Tatiana a punctat că este important să învățăm să respirăm corect. A adăugat faptul că bebelușii reușesc să respire natural în mod corect și că de la copiii avem cel mai mult de învățat.

“Sunt recunoscătoare părinților mei. S-au chinuit să mă crească. Am prins vremuri grele, deloc ușoare. Îi mulțumesc și fratelui meu care, chiar dacă uneori e mai dur, îi sunt recunoscătoare.”

Interviul integral cu Tatiana Tudor la Podcast Generația lui John

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți mulțumiți de activitatea primarului Andrei Volosevici în cei doi ani de mandat?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Elisabeta Milea, profesoara care îi aduce pe elevi aproape de muzică: “Ansamblul vocal-instrumental Celesta s-a născut în cadrul orei de religie”

Elisabeta Milea este profesor de religie la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina. În 2018 a fondat grupul vocal-instrumental Celesta, grup care bucură sufletele...

Mihaela Tătaru, FJT Prahova: “Problema lipsei apei calde din Ploiești ne afectează, dar să ne bucurăm pentru că Ploiești devine Capitala Tineretului”

Mihaela Tătaru este exemplul clar de tânără care a crezut și crede în Ploiești. La 29 de ani este președintele Fundației Județene de Tineret...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Tânărul de 19 ani, fără permis de conducere, care a produs un accident rutier grav în Urlați a fost reținut

Un accident rutier grav s-a produs duminică dimineață în Urlați în urma căruia atât șoferul cât și o adolescentă de 14 ani au ajuns...

Back to party cu Smiley, la Prahova Value Centre

Back to school, back to work… back to party! Asta îţi propune Prahova Value Centre pentru weekendul 30 septembrie – 2 octombrie. Pentru a face...

Ministrul Educației susține că nu vor fi probleme cu încălzirea școlilor: ”Nu e cazul să trecem în online sau să reducem programul”

În această dimineață, Sorin Cîmpeanu a anunţat că a convocat la Bucureşti toţi inspectorii şcolari generali din toate judeţele României pentru a comunica instrucţiuni...

Acțiune de tip BLITZ pe DN1 B, în zona Parcului Bucov

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune de tip ,,BLITZ" pe Drumul Național 1 B, în zona Parcului Bucov. Inspectoratul de Poliție Județean...

Adio, troleibuze Neoplan în Ploiești. Vor fi scoase la vânzare sau casate – PROIECT

Achiziționate în 2010, troleibuzele Neoplan second-hand vor dispărea definitiv din peisajul ploieștean. Un proiect de hotărâre prevede că acestea vor fi casate sau, după...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -