”Generația lui John” la Observatorulph.ro LIVE: Povestea lui Adrian Niculescu, antreprenorul care ”sculptează” mentalități: ”Meseria Salvează România!”

0

Invitatul lui John Cristea la ”Generația lui John” de la observatorulph.ro LIVE este Adrian Niculescu.

Speaker motivațional, antreprenor iscusit și influencer ce sculptează mentalități, prin atitudinea sa și printr-o poveste reală de viață, Adrian Niculescu are și un slogan: ”Meseria Salvează România!”

Prin realizările sale profesionale vrea să le arate celor tineri că se poate reuși și în România, atât timp cât sacrifici și dedici tot timpul planului profesional.

Din păcate, adolescentul român crește fără identitate, el trăiește pentru părinți sau anturaj și de aceea nu reușește să ia decizii de unul singur.

”Dacă vrem un viitor mai bun, trebuie să introducem în școli ore de educație financiară și dezvoltare personală” susține tânărul antreprenor, pentru care familia înseamnă echilibru și iubire pentru Dumnezeu.

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău