- Publicitate -

Consiliul Județean Prahova pe Google: „Am niște prieteni „plimbați” de peste un an între administrațiile județului” și „Nu ar fi normal să putem comunica și prin intermediul e-mailurilor?”

În acest episod, Observatorul Prahovean publică mesajele cetățenilor cu privire la Consiliul Județean Prahova.

Pe Google, Consiliul Județean Prahova are o notă mediocră. Explicația este simplă: cetățenii sunt nemulțumiți de felul în care angajații comunică cu aceștia. Vorbim despre recenzii venite din partea cetățenilor care nu reușesc, în vreme de pandemie, să stabilească un prim contact cu instituția.

Citește și: Parcul Municipal Ploiești Vest pe Google: “Mai e mult până la titlul de parc”, “O mare bătaie de joc!”, “Cel mai urât parc mare din câte am văzut”

Un cetățean se plânge de faptul că nu reușește să trimită o solicitare prin intermediul internetului pentru că nu găsește adresa de e-mail a instituției. La momentul scrierii acestui articol instituția are doar 17 de recenzii, iar nota medie oferită de către utilizatori este de 2,7 din 5.

Părerea cetățenilor despre Consiliul Județean Prahova:

Nicolae Udroiu, acum 4 luni de zile:

“Cred că aceste ,,invenții” vă aparțin! Cel puțin așa scrie pe ele. Vă rugăm să eliminați rapid aceste surse de infecție, adevărate crescătorii de șobolani.”

Tudo Negrony, acum 9 luni de zile:

“Am încercat, fără succes, să găsesc o adresă de e-mail prin care să trimit o solicitare/cerere și nu am reușit, în pofida străduințelor depuse! Am mai încercat, de asemenea, să găsesc o adresă de e-mail din cadrul Consiliului Județean, unde să pot trimite cererea mea, și la fel, mi-a fost imposibil!

Citește și: Gara de Sud Ploiești pe Google: “Este mizerabilă și infectă”, “Îți e scârbă să pășești în ea!”, „Păcat de clădirea istorică”

În condițiile actuale, de pandemie, când deplasările ne sunt restricționate/îngrădite, nu ar fi normal să putem comunica și prin intermediul e-mailurilor?

Eu sunt din București, dar am un imobil în județul Prahova. Nu-mi este așa la îndemână să mă deplasez la Ploiești pentru a primi niște informații care îmi sunt foarte importante și utile.”

Julian Adrian, acum 4 luni de zile:

“Consilierii județeni au votat ca membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică să încaseze, lunar, 10% din indemnizația președintelui Consiliului Județean Prahova, respectiv 1872 de lei, potrivit situației cu personalul plătit din fonduri publice, listă publicată pe site-ul instituției. Rușine.”

Iosif Benili, acum 4 ani de zile:

“Se pare că nu pierd destule procese (probabil că cetățenii abuzați nu au curajul, banii și/sau răbdarea să-i dea în judecată) cel puțin în ceea ce privește domeniul autorizațiilor de construcție, unde fac cele mai mari măgarii.

Am niște prieteni „plimbați” de peste un an între administrațiile județului, care iau decizii contrare, în daună „proștilor” care au făcut greșeala să vrea sa fie „legali”. Fără șpagă și relații la partid. Nici nu este de mirare că România a regresat cu vreo 40 de poziții în statisticile internaționale privind facilitarea de investiții în construcții”.

“Nu găsești un loc de parcare calumea, te învârți în cerc. Trotuarele sunt mereu ocupate. Dacă nu ești din oraș, ești pierdut!”, a scris Teodora Buburuza acum 2 ani de zile.

Rasvan Stanciu, acum un an:

“Personalul medical de la Spitalul Boli Infecțioase Movila va mulțumește pentru sprijinul acordat de dumneavoastră!!! Ne bucurăm să știm că vă pasă de oameni. Multă sănătate vă dorim și mii de mulțumiri!!!”

Cocoșești Party, acum 7 luni:

“- Atențiune! – zice șefu’, începem operațiunea! Potrivește-ți ceasul! E 11:48. Dacă ai afișaj digital: bețișor, bețișor, scăunel, om de zăpadă. În Ploiești Poliția Locală e compusă dintr-o bilă care se rostogolește și face ordine! Acești obezi (în conceptul lor obeji) poliței pe sub umbreluțe! Cum bre politicienilor lăsați în libertate așa gazele sportive să ne apere ?”

Nota medie de doar 2,7 din 5 reprezintă un semnal de alarmă

Puținele recenzii apărute pe Google cu privire la Consiliul Județean Prahova sunt dovada clară a faptului că în prezent sunt puțini cetățeni care oferă feedback în urma experiențelor pe care le au. Din păcate, până în prezent instituția nu a răspuns la niciuna dintre recenziile    prezentate în cadrul acestui articol.

Recenziile primite din partea utilizatorilor reprezintă părerea acestora cu privire la evenimentele petrecute și nu neapărat realitatea. Recenziile nu au fost verificate, dar ar putea indica probleme legate de instituția prezentată în cadrul acestui articol.

Citește și: Spitalul de Pediatrie Ploieşti pe Google: De la “Sunt amabili și profesioniști” la “Medici incompetenți, personalul neinteresat, mirosuri groaznice pe hol”

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Articole asemănătoare

Soarta căldurii din Ploiești, pentru următorii 15 ani, decisă prin ședințe-fulger. Unii consilieri habar nu au avut ce votează!

Ședința pe tema termiei din Ploiești pentru următorii 15 ani, programată luni seară, a început cu stângul, având în vedere că aleșii locali și...

Iată cum arată normalitatea în parcarea Decathlon Ploiești – FOTO

Ieri dimineață publicam un articol despre ocuparea abuzivă a locurilor de parcare pentru persoanele cu dizabilități de la Decathlon Ploiești. Articolul s-a viralizat rapid și...

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

- Publicitate -

Sondaj

În ultimii 8 ani, ați fost informat/ă despre faptul că Primăria Municipiului Ploiești a demarat lucrările de elaborare a unui nou Plan Urbanistic General?
În același interval de timp, ați fost invitat/ă la vreo ședință, discuție, dezbatere sau informare referitoare la proiecția (cum va arăta) viitorului PUG asupra zonei în care locuiți?
Dacă nu ați fost invitat/ă, ați participa la o astfel de dezbatere?
Sunteți de acord ca noul PUG să aprobe sau să încurajeze construirea de locuințe colective (blocuri) în zonele de case?
Considerați că beneficiați de suficient spațiu verde în zona dumneavoastră?
Considerați că rețeaua stradală a cartierului face față traficului actual?
Vă rugăm să introduceți numele străzii unde locuiți (această informație nu va fi publicată)
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Câini crescuți în grădina unui bloc din Cina. Ce măsuri a dispus Poliția Locală

După ce Observatorul Prahovean a publicat sesizarea unui ploieștean din cartierul Cina, sătul de mirosul imposibil provenit de la mai mulți câini ținuți de...

Client umilit și jignit de către un agent de pază la magazinul Carrefour din PSC. Reprezentanții supermarketului regretă incidentul

Un ploieștean, Călin Mihai, acuză pe unul dintre paznicii magazinul Carrefour din interiorul PSC de faptul că a fost jignit și umilit în fața...

Concurs inedit la Liceul “Toma Socolescu” din Ploiești. Cum s-au descurcat elevii la probele practice din atelierele liceului – VIDEO

Liceul Tehnologic “Toma Socolescu” din Ploiești a organizat joi, 12 mai 2022, concursul profesional județean “Împreună construim viitorul!”. Concursul, aflat la prima ediție, s-a adresat...

Mai nou ori Mai vechi? Recomandările Observatorul Prahovean de muzică și filme

Bine v-am regăsit! Sper ca măcar una dintre recomandările mele de săptămâna trecută să vă fi încântat, dacă nu chiar toate! … Iar de...

Tarife noi pentru curățenia căilor publice și deszăpezire la Ploiești

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, joi, noi tarife pentru activitatea de salubritate. De data aceasta, proiectul de hotărâre a fost inițiat după ce firma...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -