FOTO-VIDEO Mai multe raioane de la Carrefour Winmarkt și Market Ploiești Vest (ex Billa) au fost închise de inspectorii OPC Prahova pentru mizerie și insecte moarte în vitrinele de servire

1

Inspectorii OPC Prahova au controlat astăzi mai multe supermarketuri din Ploiești. În urma acțiunii, zona de servire de la Carrefour Winmarkt, dar și alte raioane de la magazinul Carrefour din Vest (ex-Billa) au fost închise temporar. Imagini la finalul textului.

UPDATE Ce amendă au primit magazinele Carrefour din Ploiești controlate de OPC. Noi imagini cu mizeria de nedescris

În timpul controlului, inspectorii de la Protecția Consumatorilor au găsit în cele două magazine din lanțul Carrefour mizerie în zona de servire asistată, dar și produse neconforme.

În vitrinele din magazinele respective s-au găsit și produse alimentare pentru care nu era  respectată temperatura de păstrare.

Citește și Șef nou la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia (Ploieşti)

Mai multe raioane au fost închise, iar magazinele vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 20.000 și 40.000 de lei.

VIDEO

FOTO

VIDEO Augustin Georgescu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia (Ploieşti), după controlul de la Carefour:

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău