Deschideți noi centre de vaccinare în Prahova! Nu lăsați oamenii să aștepte cu orele la coadă!

4

Zeci de cititori ne-au semnalat că din cauza crizei sanitare și a fricii de spitalizare au vrut să se vaccineze, însă au fost nevoiți să aștepte cu orele pentru a se imuniza. Observatorulph.ro cere public autorităților competente (DSP și Prefectura Prahova) să ia măsuri urgente precum deschiderea de noi centre sau suplimentarea numărului de fluxuri în centrele actuale, acolo unde spațiul și resursa umană permit, astfel încât prahovenii să se poată vaccina rapid și într-un număr cât mai mare.

În prezent, doar 23 de centre de vaccinare mai funcționează în Prahova, multe dintre cele deschise la începutul campaniei fiind închise din cauza numărului mic de solicitări.

Citește și Crește zilnic numărul ploieștenilor care se vaccinează. Fă ce vrei, dar știi ce faci?

Din cauza numărului uriaș de îmbolnăviri provocat de al patrulea va al epidemiei, numeroși prahoveni care au fost reticenți la vaccin vor acum să se imunizeze pentru a nu dezvolta o formă gravă care să necesite spitalizarea la terapie intensivă, toate paturile din unitățile medicale suport covid, peste 600, fiind ocupate.

Citește și Au reapărut cozile la centrele de vaccinare din Prahova. Record de doze administrate în ultimele 24 de ore

Din păcate, autoritățile din Prahova au fost luate din nou prin surprindere și nu au făcut până acum niciun demers pentru creșterea capacității de vaccinare a populației.

S-a ajuns acum în situația în care oamenii așteaptă cu orele, la coadă, să se vaccineze, așa cum am relatat aici: Coadă la centrul de vaccinare din Boldești Scăeni. ”Merge foarte greu, aștept de trei ore, se mai intră și prin față!”

Dacă nu ne cred pe noi și pe cititori, cei care conduc DSP și Prefectura Prahova se pot uita pe cifrele oficiale.

Potrivit ultimei raportări, în ultimele 24 de ore, în Prahova au fost administrate 4.121 de doze, cu 30% mai mult decât ziua anterioară și de două ori mai mult decât vinerea trecută!

Lista centrelor de vaccinare din Prahova și programul de funcționare:

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

4 COMENTARII

 1. DESCHIDETI IN PLOIESTI MAI MULTE CENTRE DE VACCINARE ……ESTE BATAIE DE JOC, SA STAI LA COADA 1-2 ORE …..VRETI SA VINA LUMEA SA SE VACCINEZE DAR UNDE?! 2 CENTRE IN PLOIESTI …..

 2. 1. Nu cred ca DSP organizeaza noi centre de vaccinare.
  2. Cand erau o gramada de centre de vaccinare de ce nu erau cozi cu oameni dornici sa se vaccineze ?
  3. S-au inchis majoritatea centrelor ca urmare a lipsei de solicitare.
  4. Acum dau toti buzna ?? De ce ? Nu mai pot merge la mall ? Acum cateva zile am facut doza booster la centrul Cuza ; fara nicio inghesuiala, fara nicio problema. Si era aceeasi situatie dezastruoasa ca si azi…

 3. Populatia Romaniei este, in mare masura, repetenta la educatie, fapt pentru care voteaza dupa fenta. Asa a aparut AUR in parlament, sau PSD cu procente prea mari, avand ca suport promisiuni populiste pe moment, perspectiva pe termen lung fiind neclara si sumbra.

 4. 1. Nu cred ca DSP deschide centre de vaccinare. Este de competenta autoritatilor locale. DSP autorizeaza centrele, daca acestea indeplinesc conditiile.
  2. Resursa umana nu este inepuizabila !!! Intreg personalul medico-sanitar este deja implicat in activitati legate de pandemie si este suprasolicitat. Pentru acest personal pandemia nu s-a oprit niciodata (cum gresit au afirmat guvernantii/presedintia).
  3. Au fost multe centre de vaccinare deschise, in toate zonele orasului, in foarte multe comune ; s-au inchis pentru ca nu venea NIMENI sa se vaccineze !!! Nici macar cand se dadeau mici si se faceau tombole…
  4. Acum, cand se interzice accesul la MALL si in baruri, vor toti vaccin ??? Pana acum ce au asteptat ? Sa ajungem de rasul planetei ? Sa fim aratati cu degetul ?

  Va rog sa publicati comentariul. nu sa-l cenzurati ca pe precedentul. Multumesc.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău