Un șofer al TCE Ploiești a suferit un infarct în timp ce se afla în cursă pe traseul 1. Reacția conducerii

1

Un incident mai puțin obișnuit s-a produs marți după-amiază pe traseul 1 al TCE Ploiești. În timp ce se aflaîn cursă, șoferului de pe autobuz (59 de ani) i s-a făcut rău și a oprit în dreptul benzinăriei MOL din apropierea mall-ului Ploiești Shopping City.

În autobuz se aflau doi călători, iar unul dintre ei a sunat la 112. La fața locului a ajuns o ambulanță și un echipaj SMURD, care i-au acordat primul ajutor.

Șoferul a fost transportat la spitalul județean, fiind internat în secția de cardiologie, unde ar putea fi și operat.

Incidentul a fost făcut public de Laurențiu Stanciu, lider de sindicat al TCE, pe Facebook: ”Aviz domnului director al TCE, AGA, CA și consiliului local Ploiești…Astăzi, colegul nostru, Luca Viorel,(Cocomârla), șofer autobuz, i s-a făcut rău la volan (infarct din primele informații). Norocul participanților la trafic, dar și a călătorilor a fost că necazul a venit în timp ce era oprit în stație. Și acum, aș vrea să vă reamintesc că, în urmă cu câteva zile, tot pe această cale, am făcut un apel pentru a ni se acorda acea pauză de caniculă așa cum și legea o spune.

În toată această perioadă de caniculă, nimeni din personalul de bord nu a beneficiat de pauză de caniculă. Acest lucru coroborat cu programul încărcat (multe curse în programul de lucru), dar și cu alte probleme de serviciu duce la astfel de situații. Poate acest caz va face ca acele persoane responsabile de siguranța angajaților să se gândească mai serios și la personalul de bord, iar noi colegii să ne rugăm pentru Cocomârla să treacă cu bine peste acest necaz”

Reacția directorului TCE Ploiești

Contactat de observatorulph.ro, directorul TCE Ploiești, Nae Alexandri a confirmat incidentul: ”Șoferului i s-a făcut rău pe traseu și a sunat la dispecerat. Dispecerul de serviciu i-a cerut să oprească imediat în stație și a sunat la 112, însă deja un călător apelase serviciul de urgență. A fost internat la spitalul județean”.

Directorul TCE respinge acuzațiile sindicalistului. ”Șoferul a intrat de serviciu la 14,30, iar incidentul s-a produs la 18,30, când plouase și nu mai putea fi vorba de nicio caniculă. Am acceptat solicitarea lor de a avea în permanență un șofer și un vatman de rezervă pentru astfel de situații. Voi cere informații suplimentare în ceea ce privește fișa medicală a șoferului care a suferit infarctul pentru că ar fi grav să fi avut probleme de sănătate și să fi ascuns asta”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Daca soferul conducea un cazan ca cel din imagine, degeaba incearca d-l Nae Alexandri sa o dreaga. Acel tip de autobuz nu e echipat cu aer conditionat, iar dupa canicula, ploaia, daca nu e consistenta si nu e urmata de o racire cu cel putin 5 grade, face mai mult rau. In loc sa se rezolve problemele din cadrul TCE, domnul director arunca vina pe soferi. L-as invita sa stea cateva ore alaturi de un sofer, intr-o zi caniculara si abia apoi sa debiteze tampenii.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău