Costin Adrian Pană zis și Păcăliciul de la iUmor: ”Pandemia a fost ca un stâlp în mijlocul căii ferate. Mi-a deraiat complet jobul” – FOTO

0

Pană Costin Adrian are 32 de ani, s-a născut în Ploiești, este actor la Teatrul “Ancuța” din Ploiești și are numeroase apariții la tv, printre care și show-ul iUmor. Organizează petreceri pentru copii, iar fanii îl cunosc sub numele de Păcăliciul Cutty. Și-ar dori să aibă superputeri pentru a schimba lumea, dar mai ales pentru a-și schimba viața în mai bine.

 Prezintă-te: cine ești, ce pasiuni ai?

Salutare, numele meu este Pană Costin Adrian, supranumit și Păcăliciul Cutty. Am 32 de ani, dar arăt de 31 de ani . Am multe pasiuni, însă cele mai interesante sunt iluzionismul/prestidigitația, muzica, dansul și în special breakdance-ul și natura. Dacă avem grijă de planetă și ea are grijă de noi.

Care este povestea ta de început în zona de actorie și magie?

Eu sunt un exemplu viu al cuvintelor: Go with the flow. Lasă-te purtat de val. Inițial eram pe drumul de a deveni electrician, conform liceului pe care l-am terminat, la propriu și la figurat, dar asta e o poveste pentru altă dată, însă după ce am încheiat povestea cu bacalaureatul, viața mi l-a scos în față pe domnul Ancuța Adrian, actor profesionist și totodată antreprenor în industria fericirii. Alături de dânsul și de soția lui am descoperit tainele teatrului. Pe parcursul a 11 ani de zile mi-am însușit cunoștințe despre viața pe scenă, dar și cea din spatele ei, adăugând în lista mea de abilități, pe lângă rolul de actor amator și dansator cu experiență, în mai multe stiluri, aptitudini de: animator/entertainer pentru evenimente de copii si adulți, jongler/fachir, prezentator/improvizator, scenograf și, mai ales, iluzionist autodidact.

Povestește despre experiența la iUmor și cum anume te-a propulsat apariția televizată?

O experiență scurtă, interesantă și educativă. Am trăit pe propria piele spectacolul din spatele scenei, profesioniștii și lumea televiziunii naționale. Am mai avut, în trecut, mici interacțiuni cu televiziuni, dar niciodată cu una care este urmărită de către milioane de oameni.

La nivel personal și profesional, cum te-a afectat pandemia?

Pot să spun că pandemia pentru viața mea profesională a fost ca un stâlp construit pe mijlocul unei căi ferate, în sensul că mi-a deraiat total jobul și am fost nevoit să încerc tot felul de alte meserii în perioada aceasta. Iar pe partea personală, ca toată planeta, mi-au lipsit ieșirile cu prietenii și familia, dar mai ales drumețiile în natură.

Pandemia dă semne că e pe final iar evenimentele vor începe să ia amploare. Cum vezi această redeschidere?

Pentru mine redeschiderea și finalul pandemiei reprezintă un nou început, un prilej pentru inovație și pentru a-mi pune pe picioare viața, așa cum aș vrea eu să o trăiesc .

Dacă te-ai întâlnit cu tine la 18 ani ce sfaturi ți-ai da?

Viciile nu sunt șmechere, gândește înainte să deschizi gura, iar familia și prietenii trebuie mereu puși la loc de cinste. Nu uita: Investește în BITCOIN!

Ești unul dintre cei mai cunoscuți entertaineri de petreceri pentru copii. Cum faci față provocărilor noilor generații tot mai conectate la internet?

Adevărat că internetul desensibilizează noua generație și le provoacă dependență de ecran, dar tehnologia evoluează în continuare iar noi suntem nevoiți să evoluăm cu ea. De aceea, noi, cei din industria entertainment-ului stăm cât putem de conectați la internet și încercăm să fim în ton cu trendurile, totodată reamintindu-le noilor generații de zilele mai simple, din trecut, ca să se bucure de drumul vieții, dar să nu uite de unde au plecat.

Cel mai mare vis al tău este…?

Cel mai mare vis? Hmmm… Cred că cel de a ajunge să am o viață fără lipsuri. Să pot oferi viitoarei mele familii orice și-ar dori. Așadar mi-am propus să muncesc cu pasiune și din pasiune. Atât timp cât sunt tânăr e important să trag tare iar mai târziu voi putea privi înapoi cu bucurie. Nu în ultimul rând, pentru că sunt pe scenă, îmi doresc să fiu un exemplu pentru viitoarele generații.

Personajul tău preferat?

Personajul “Masca”, interpretat de Jim Carrey. Umorul exagerat, gesticulația corporală și facială, dar mai ales morala acelui personaj: Nu judeca o carte după copertă. Evident că nici superputerile nu ar strica.

Dacă ai avea puterea să schimbi un lucru în lumea asta, care ar fi acesta? De ce?

Dacă aș avea puterea de a schimba un lucru acela ar fi mentalitatea egoistă a umanității. Să încercăm să ajutăm fără să ni se ceară, să conștientizăm că oricum am arăta și oricât am avea în portofel suntem unul și același, aceeași lumină ne încălzește, același aer respirăm. De ce să ne certăm în loc să evoluăm?

Un mesaj pentru cititori?

Către toți cei care citesc aceste cuvinte: Bucurați-vă de amintirile pozitive, trageți învățături din cele negative și orice s-ar întâmpla țineți cont: timpul trece, rănile se vindecă. Învingător în viață nu e cel ce câștigă mereu, ci cel ce nu se lasă bătut niciodată. Carpe diem.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău