Irinel Pană, actorul, finalistul de la iUmor și vocea de la Radio Prahova: Visul meu e libertatea de a spune „Nu vreau să fac asta!” – VIDEO

La doar 27 de ani Irinel Pană este profesor de actorie la Clubul Copiilor Băicoi, actor prezent în scheciuri cu milioane de vizualizări, scenarist de weekend, regizor la început de drum, om de litere și vocea de la radio.

În general nu îi place să vorbească despre propria persoană, iar atunci când o face adaugă doze substanțiale de modestie, deși prietenii i-au spus să se laude pentru că are cu ce. Nimic din tot ce se întâmplă în cadru acestui interviu-poveste nu este periat spre a da mai bine, ci e despre pasiune, noroc, muncă și perseverență – ploieșteanul, Irinel Pană, le-a primit la pachet!

Colaborează cu diferiți comedianți consacrați, iar acest aspect îi aduce o împlinire sufletească incredibilă pentru că se gândește la faptul că acei oameni îi recunosc potențialul – la o simplă căutare pe YouTube, Irinel este ușor de găsit în zeci de scheciuri, multe dintre acestea depășind milionul de vizualizări.

Pe scena de la iUmor Irinel Pană a reușit să ajungă până în finală cu un număr pe care l-a scris în anul 2014 pentru un festival de umor studențesc.

Îi plăcea să scrie texte cu umor din dorința de a fi cât mai aproape de teatru, acolo unde accentul se concentrează pe calitate, fără conotații sexuale, un umor într-un stil trecut și totuși atât de dorit precum cel al lui Dem Rădulescu, Toma Caragiu, Tamara Buciuceanu etc.

“Ideea numărului de umor mi-a venit simplu. Cum să nu îți vină când oamenii sunt amuzanți?! Trebuie doar să fii un bun observator și să privești situațiile într-o lumină bună și să iei comicul din orice.

Dacă tot mă duceam la o emisiune de divertisment la TV era musai să mă duc cu un număr curat. Nu puteam să înjur și a doua zi sa mă duc la copiii pe care ii pregăteam. Ar fi fost împotriva valorilor pe care am reușit să le descopăr și cultiv de când m-am prins că sunt pe lumea asta.”

Irinel Pană este dj la Radio Prahova de mai bine de un an unde, spune acesta, are o emisiune frumoasă, de luni până vineri, de la ora 19:00 și până la ora 22:00.

Pentru radio aveam o pasiune ascunsă pe care interiorul meu o scotea, ori de câte ori putea, la suprafață. Am luptat să fiu aici. Am fost în probe mai bine de 6 luni și nu am renunțat nicio clipă, cu toate că mă frământa așteptarea și momentul în care urma să mă angajeze. Un refuz ar fi însemnat că nu sunt bun, dar totuși a venit momentul meu și acum vocea mea e de frecvență.

Ce nu ai face niciodată?

Niciodată nu aș face ceva ce se află în afara principiilor mele și a valorilor mele morale. Nu îmi place să dezamăgesc și asta urmăresc –  să nu dezamăgesc prin ceea ce fac.

Cum gestionezi faima/popularitatea?

Nu știu ce să răspund la întrebarea acesta. Nu știu pentru că nu consider că sunt popular. Dar ceea ce știu și ceea ce am învățat este că nu poți să fii pe placul tuturor, mai ales în domeniile mele. Nu poți, nu ai cum.

Care este cel mai important vis al tău, Irinel Pană?

Visez întotdeauna, nu mă opresc pentru că prin intermediul lor îmi fixez obiective pe care îmi propun de fiecare dată sa le ating. Marele meu vis este sa am într-o bună zi libertatea de a spune „Nu vreau să fac asta!”.

VIDEO

FOTO

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău