- Publicitate -

Irinel Pană, actorul, finalistul de la iUmor și vocea de la Radio Prahova: Visul meu e libertatea de a spune „Nu vreau să fac asta!” – VIDEO

Data:

La doar 27 de ani Irinel Pană este profesor de actorie la Clubul Copiilor Băicoi, actor prezent în scheciuri cu milioane de vizualizări, scenarist de weekend, regizor la început de drum, om de litere și vocea de la radio.

- Publicitate -

În general nu îi place să vorbească despre propria persoană, iar atunci când o face adaugă doze substanțiale de modestie, deși prietenii i-au spus să se laude pentru că are cu ce. Nimic din tot ce se întâmplă în cadru acestui interviu-poveste nu este periat spre a da mai bine, ci e despre pasiune, noroc, muncă și perseverență – ploieșteanul, Irinel Pană, le-a primit la pachet!

Colaborează cu diferiți comedianți consacrați, iar acest aspect îi aduce o împlinire sufletească incredibilă pentru că se gândește la faptul că acei oameni îi recunosc potențialul – la o simplă căutare pe YouTube, Irinel este ușor de găsit în zeci de scheciuri, multe dintre acestea depășind milionul de vizualizări.

Pe scena de la iUmor Irinel Pană a reușit să ajungă până în finală cu un număr pe care l-a scris în anul 2014 pentru un festival de umor studențesc.

- Publicitate -

Îi plăcea să scrie texte cu umor din dorința de a fi cât mai aproape de teatru, acolo unde accentul se concentrează pe calitate, fără conotații sexuale, un umor într-un stil trecut și totuși atât de dorit precum cel al lui Dem Rădulescu, Toma Caragiu, Tamara Buciuceanu etc.

“Ideea numărului de umor mi-a venit simplu. Cum să nu îți vină când oamenii sunt amuzanți?! Trebuie doar să fii un bun observator și să privești situațiile într-o lumină bună și să iei comicul din orice.

Dacă tot mă duceam la o emisiune de divertisment la TV era musai să mă duc cu un număr curat. Nu puteam să înjur și a doua zi sa mă duc la copiii pe care ii pregăteam. Ar fi fost împotriva valorilor pe care am reușit să le descopăr și cultiv de când m-am prins că sunt pe lumea asta.”

- Publicitate -

Irinel Pană este dj la Radio Prahova de mai bine de un an unde, spune acesta, are o emisiune frumoasă, de luni până vineri, de la ora 19:00 și până la ora 22:00.

Pentru radio aveam o pasiune ascunsă pe care interiorul meu o scotea, ori de câte ori putea, la suprafață. Am luptat să fiu aici. Am fost în probe mai bine de 6 luni și nu am renunțat nicio clipă, cu toate că mă frământa așteptarea și momentul în care urma să mă angajeze. Un refuz ar fi însemnat că nu sunt bun, dar totuși a venit momentul meu și acum vocea mea e de frecvență.

Ce nu ai face niciodată?

- Publicitate -

Niciodată nu aș face ceva ce se află în afara principiilor mele și a valorilor mele morale. Nu îmi place să dezamăgesc și asta urmăresc –  să nu dezamăgesc prin ceea ce fac.

Cum gestionezi faima/popularitatea?

Nu știu ce să răspund la întrebarea acesta. Nu știu pentru că nu consider că sunt popular. Dar ceea ce știu și ceea ce am învățat este că nu poți să fii pe placul tuturor, mai ales în domeniile mele. Nu poți, nu ai cum.

- Publicitate -

Care este cel mai important vis al tău, Irinel Pană?

Visez întotdeauna, nu mă opresc pentru că prin intermediul lor îmi fixez obiective pe care îmi propun de fiecare dată sa le ating. Marele meu vis este sa am într-o bună zi libertatea de a spune „Nu vreau să fac asta!”.

VIDEO

- Publicitate -

FOTO

 

 

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Cozonacul de Paște de la Dulce și Sărat aduce în case gustul copilăriei și nu numai

Povesteam cu vreo doi ani în urmă de cozonacii...

De ce rețeaua de gaze introdusă pe Valea Slănicului nu este racordată încă la sistemul național

În luna martie a anului trecut, Consiliul Județean Prahova...

Două trenuri anulate de CFR în Prahova. Decizia afectează numeroși navetiști

Începând cu data de 1 mai, CFR Călători anulează...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Ploiești anunță întreruperea  alimentării cu energie electrică în mai multe localități

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea  alimentării cu energie electrică pentru perioada 29.04.2024 –03.05.2024.

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Surpări masive la Slănic! [VIDEO]

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au...

În mandatul lui Volosevici, Ploieștiul a devenit cunoscut drept orașul celei mai mari șaorme

Invitat în emisiunea Observatorul Prahovean LIVE, candidatul PNL la...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -