VIDEO Observatorulph.ro Povestea dramatică din spatele soților Veleat, cei care sunt „De profesie OM“. Proiectele și așteptările asociației umanitare din Băicoi

0
poveste_46a5b.jpg

poveste_46a5b.jpg

El, tatăl unui copil, în vârstă de 7 ani, diagnosticat cu note autiste. Ea, mama unei fetițe de 5 ani cu aceeași problemă. Amândoi, într-o continuă luptă cu lipsurile unei societăți care nu ține cont că-n rândul ei sunt și astfel de oameni. Persoane care nu rămân veșnic copii, care la un moment dat vor fi pe cont propriu, dar cum se vor descurca…Dumnezeu știe. Georgiana și Ionel Veleat, din Băicoi, au ales să lupte împreună. Pe toate fronturile!

De ceva timp, au optat pentru cea mai nobilă profesie, cea de OM. Pe lângă responsabilizarea părinților cu copii autiști care acceptă cu greu că odraslele lor au o problemă și necesită ajutor susținut și de durată, soții Veleat se ocupă și de alte cazuri în care boala a lovit din toate părțile.

Prezintă poveștile oamenilor aflați în suferință, pentru unii organizează concerte caritabile, altora le facilitează căile către specialiști. Fac tot ce pot, ce știu, ce cred de cuviință pentru a da o nouă șansă la viață…

Povestea celor doi, dar și detalii despre concertul caritabil pe care-l organizează, în Băicoi, pe 06 martie, pentru un copil de zece ani, țintuit într-un scaun rulant, aflați în cadrul unei noi emisiuni a www.observatorulph.ro, de la ora 12.00, care-i are ca invitați pe Georgiana și Ionel Veleat.

VIDEO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău