Cine este ploieșteanul vizat de perchezițiile în dosarul dezinfectanților din spitale, după modelul Hexi Pharma. Surse

al-carina-dan-cruceanu.jpg

al-carina-dan-cruceanu.jpg

În această dimineață, polițiștii au descins la sediul unei firme din Ploiești, suspectată că ar fi distribuit în spitale substanțe dezinfectante necorespunzătoare.

Surse apropiate anchetatorilor susțin că firma vizată de percheziții este Al Carina SRL din Ploieşti deținută de omul de afaceri  Dan Cruceanu.

”Decamdată se fac cercetări in rem și nu audieri. Se identifică loturile cu probleme. Perchezițiile au loc la domiciliul omului de afaceri și la sediul firmei din Ploiești”, au declarat pentru observatorulph.ro surse din rândul anchetatorilor.

Detalii aici: Percheziții în Prahova la firme care au produs și vândut spitalelor dezinfectanți expirați sau diluați

Numele firmei Al Carina a apărut pentru prima dată în presă în contextul scandalului Hexi Pharma din 2016. Atunci, s-a descoperit că societatea din Ploiești distribuia acelaşi tip de dezinfectanţi pentru spitale ca şi Hexi Pharma, a doua societate în topul celor mai mari vânzari de dezinfectanţi în 2015, cu contracte de aproape opt milioane de lei. Într-un interviu acordat Digi24, patronul spunea ca e prieten cu un fost ofiţer SRI şi cu un fost şef al Poliţiei Prahova.

Dan Cruceanu declara acum trei ani că firma sa a fost înfiinţată în anul 1993, iar din anul 1996 a început să livreze dezinfectanţi, care provin de la producători din Germania, iar testele privind calitatea acestora sunt făcute în laboratoare din această ţară.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău