45487241_347408772682591_2160332987558789120_n_5e6f0.jpg

Polițiștii au reținut ieri un tânăr de 20 de ani, din Ploiești, acuzat că și-a bătut cu bestialitate iubita de 17 ani.

UPDATE 

VIDEO: Imaginile terifiante ale agresiunii unei tinere de 17 ani, din Ploiești - Atenție, video cu impact emoțional puternic!

Este vorba de Robert Berechet, care a fost audiat de polițiști și ulterior reținut, urmând să fie prezentat astăzi procurorilor pentru continuarea cercetărilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Agresorul și-a filmat ororile. Sunt două clipuri video în care bestia cu chip de om își schigiuiește partenera.

În primul dintre ele, tânara este ghemuită pe un pat, tumefiată în urma loviturilor primite.

La un moment dat, agresorul se apropie de ea și îi sparge un pahar în cap. 

Observatorulph.ro va publica în cursul zilei imaginile violențelor (cenzurate din motive lesne de înțeles).

Citește continuarea AICI


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.