condamnat-la-inchisoare-depistat-comarnic.jpg

Două mandate de executare a pedepsei cu închisoare au fost marți în aplicare de polițiștii din Comarnic. Unul dintre bărbații depistați de oamenii legii era dat în urmărire națională.

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției stațiunii Comarnic au reținut un localnic de 28 de ani,  pe numele căruia Judecătoria Sinaia a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiști din cadrul aceleiași subunități au depistat, la o fermă din zona orașului, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Vaslui, dat în urmărire națională întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea în baza unui mandat emis de Judecătoria Ploiești.

 Ambii au fost încarcerați în Penitenciarul Mărgineni.   

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 06 Decembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Starea victimelor accidentului din Malu Roșu

Accidentul rutier s-a produs ieri seară, în jurul orei 17.30, chiar în zona unei treceri de pietoni. Două persoane au fost acroșate de un autoturism. La volanul autoturismului se afla o conducătoare auto, care...