condamnat-la-inchisoare-depistat-comarnic.jpg

Două mandate de executare a pedepsei cu închisoare au fost marți în aplicare de polițiștii din Comarnic. Unul dintre bărbații depistați de oamenii legii era dat în urmărire națională.

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției stațiunii Comarnic au reținut un localnic de 28 de ani,  pe numele căruia Judecătoria Sinaia a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiști din cadrul aceleiași subunități au depistat, la o fermă din zona orașului, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Vaslui, dat în urmărire națională întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea în baza unui mandat emis de Judecătoria Ploiești.

 Ambii au fost încarcerați în Penitenciarul Mărgineni.   

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 10 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier la Lapoș. Autoturism răsturnat

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă seara, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Potrivit IJP Prahova, accidentul rutier a avut loc în satul...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 10 Februarie 2018
  • De Andra Ilie

Accident mortal. Victima, un tânăr de 16 ani

O mașină în care se aflau mai mulți tineri a derapat și a rupt o țeavă de gaze, în urma accidentului decedând un băiat de 16 ani. Accidentul s-a produs noaptea trecută între Aiud și Ciumbrud,...

Publicitate - continuă să navighezi
teodal-logo-336x200.png
Continuă să citești