grav-5moto-dn1-9.jpg

Motociclistul transportat inconștient la spitalul județean Ploiești în urma accidentului grav de la Bărcănești a fost declarat decedat, potrivit IJP Prahova

Vă reamintim că duminică seară în jurul orei 21.40 un grav accident rutier în care au fost implicate cinci motociclete și un autoturism s-a produs în zona localității Bărcănești. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, accidentul se pare că s-a produs din vina șoferului unui autoturism care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un alt bărbat în vârstă de 44 de ani a fost transportat la spital cu o contuzie toracică și abdominală.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Vezi foto/video mai jos: 

 

grav-5moto-dn1-9.jpg

grav-5moto-dn1-6.jpg

 

grav-5moto-dn1-4.jpg

Citește și: Cinci motocicliști implicați într-un accident pe DN1, la Bărcănești. O persoană a decedat

grav-5moto-dn1-2.jpg

grav-5moto-dn1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.