Cum proteja șeful Poliției Mizil rețeaua de proxeneți

marius rotaru mizil

marius rotaru mizil

Marius Rotaru, șeful Poliției Mizil a fost reținut joi dimineață într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Acesta este acuzat de procurorii DIICOT Ploiești de abuz în serviciu și favorizarea infractorului. 

Citește și:  Șeful Poliției Mizil reținut într-un dosar de trafic de persoane

Polițistul a fost reținut pentru 24 de ore alături de mai multe persoane implicate în dosar. Acesta urmează să fie prezentat astăzi instanței de judecată. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, la perchezițiile care au vizat activitatea șeful Poliției Mizil în cadrul rețelei au fost găsite notificările trimise de de Poliția Mizil către DIICOT spre anchetarea unei plângeri depuse de o minoră. Practic polițistul mizilean oprea plângerile victimelor, iar acestea nu ajungeau niciodată pe masa procurorilor. 

Acțiunea procuroriilor a avut parte de sprijinul DGA. Potrivit acelorași surse, o minoră racolată și obligată să se prostitueze ar fi fost echipată cu aparatură de interceptare după ce a făcut plângere la DGA pe motiv că Poliția Mizil nu o bagă în seamă

Alături de Marius Rotaru au mai fost reținute alte trei persoane, iar zeci de fete sunt audiate în aceste momente la DIICOT Ploiești.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău