cine sunt victimele

În noaptea de joi spre vineri un tragic accident rutier s-a produs în zona Parcului Industrial Ploiești, pe DN72, în urma căruia cinci tineri și-au pierdut viața. 

 

Citește și:  Comunitatea din Aricești, în stare de șoc la aflarea identității victimelor accidentului

Viteză excesivă coroborată cu carosabilul ud au fost ingredientele tragediei de azi noapte în care și-au pierdut cinci tineri din Ariceștii Rahtivani. Într-o curbă la stângă șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în derapaj, pătrunzând pe contrasens, moment în care mașina pe care o conducea a fost acroșată de un TIR. Toți ocupanții au rămas încarcerați, medicii ajunși la fața locului neputând face altceva decât să constate decesul.

Vezi și: Imagini de la accidentul de pe DN72 soldat cu cinci morți

 

Dacă inițial s-a vehiculat vârstă pasagerilor ca fiind cuprinsă între 25 și 35 de ani, din aproximările salvatorilor ajunși la locul tragediei, în realitatea, tinerii care și-au pierdut viața aveau vârste cuprinse între 18 și 21 de ani.

Citește și: O mașină a intrat într-un tir pe DN72 lângă parcul industrial-Cinci bărbați au murit pe loc

Tinerii se îndreptau dinspre Ploiești spre Târgoviște, cel mai probabil, urmând să ajungă acasă, în Ariceștii Rahtivani. 

 

Potrivit unor surse apropiate anchetei desfășurate de oamenii legii, victimele accidentului sunt Martoni Andrei, în vârstă de 18 ani, care ocupa poziția din dreapta față a mașinii, Voinescu Mihai, în vârstă de 20 de ani, șoferul autoturismului, Spiridon Alexandru în vârstă de 20 ani, Băcanu Alexandru Robert în vârstă de 19 ani, Pătrașcu Georgian Alexandru în vârstă de 21 de ani.

 

 

Eveniment
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Bărbat accidentat de un TIR, la Tinosu

Un accident rutier în urma căruia a fost rănită o persoană, s-a produs vineri după amiază în jurul orei 15.20, pe DC 141, în localitatea Tinosu.  Update: Un bărbat de 40 de ani a fost lovit de niste...