accident parc industrial3

O mașină marca Opel Astra a intrat în noaptea de joi spre vineri, la ora 1:30 într-un tir, pe Drumul Național 72, în apropiere de Parcul Industrial Ploiești.

UPDATE Imagini de la accidentul de pe DN72 soldat cu cinci morți

În urma impactului autoturismului cu tirul încărcat cu plăci de rigips, toți cei cinci bărbați aflați în autoturism au murit pe loc. Se pare că șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit frontal tirul. La fața locului s-au deplasat două mașini de pompieri, o ambulanță, un echipaj SMURD și o descarcerare. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru pasagerii care au rămas încarcerați și nu le-a rămas decât să constate decesul. Victimele, cinci bărbați aveau cu toții vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Traficul în zonă este restricționat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu există încă informații despre identitatea persoanelor decedate. Vom reveni cu informații.

 

Daiana Miclea

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.