Bărbat tăiat pe obraz de tatăl fostei concubine, în Comarnic

0

Polițiștii Orașului Comarnic au fost sesizați, vineri, în jurul orei 12.50, de către un bărbat, din orașul Comarnic, cu privire la faptul că ar fi fost tăiat pe față. Agresorul ar fi chiar tatăl fostei concubine. Victima a fost transportată la spital.

În baza sesizării, potrivit IPJ Prahova, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului și l-a identificat pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, care prezenta o tăietură la nivelul obrazului stâng.

Victima a declarat că, în momentul în care a mers la domiciliul fostei concubine, pentru a duce un pachet celor doi copii minori, pe care îi au împreună, tatăl acesteia, pe fondul unor nemulțumiri, l-ar fi tăiat în zona obrazului.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, identificând bărbatul de 31 de ani, care prezenta o tăietură la nivelul obrazului stâng, care a declarat faptul că în momentul în care a mers la domiciliul fostei concubine, pentru a duce un pachet celor doi copii minori, pe care îi au împreună, tatăl acesteia, pe fondul unor nemulțumiri, l-ar fi tăiat în zona obrazului, cu un obiect tăietor- înțepător.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al ambulanței, pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale bărbatului, ulterior fiind transportat la spital.

La momentul producerii evenimentului, față de bărbatul de 31 de ani, exista un ordin de protecție emis de Judecătoria Sinaia, prin care pe o perioadă de 6 luni i s-a interzis să stabilească orice contact cu fosta concubină, cu copiii lui dar și cu părinții acesteia.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii acestuia și luarea măsurilor legale care se impun”, a precizat IPJ Prahova.

În cauză, potrivit IPJ Prahova, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a măsurilor dispuse.

Cercetările sunt continuate, potrivit IPJ Prahova, de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Comarnic, sub coordonarea procurorului unității de parchet competente.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău