Bărbat în vârstă de 48 de ani, dat dispărut în Prahova. A plecat din Franța și nu a ajuns la domiciliul din România

0

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cerașu au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că fratele său, Posea Emilian, în vârstă de 48 de ani, a plecat la data de 19 octombrie a.c., de la locul de cazare din Franța și nu a fost găsit până în prezent și nici nu a ajuns la domiciliul din România.

Sora bărbatului a sesizat polițiștii, marți, 26 octombrie, în jurul orei 13.00, precizând că fratele său ar fi plecat de la locul de cazare din Franța încă din data de 19 octombrie.

Bărbatul are înălțime de 1,70 m, greutate de aproximativ 70 Kg, constituție atletică, păr negru-grizonat, față ovală, ochi căprui, ten măsliniu, semn particular o cicatrice la buza superioară.

Potrivit IPJ Prahova, la data dispariției bărbatul purta pantaloni de tip jeans, geacă de culoare albastră, pantofi sport de culoare albastră.

„Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, este apelul IPJ Prahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău