Un bărbat a fost reținut după ce a incendiat un autoturism în Ploiești

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești au fost sesizați, în data de 13 octombrie, la ora 01.30, despre faptul că, pe o stradă din municipiu, într-o zonă fără imobile, se află un autoturism cuprins de flăcări, fără ca în zonă să fie identificată vreo persoană. În urma colaborării cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, bărbatul care a incendiat autoturismul a fost identificat și reținut.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că autoturismul era cuprins de flăcări, iar în zonă nu era nicio altă persoană. Pompierii militari au intervenit și au stins focul, iar cercetările au continuat.

„Din primele verificări efectuate a rezultat că autoturismul a fost incendiat și aparține unei societăți comerciale din județul Buzău, care efectuează transport de persoane în regim taxi.

În urma cooperării cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, aceștia au comunicat faptul că, în jurul orei 4.30, au primit un apel prin S.N.U.A.U. 112, de la o femeie domiciliată în municipiul Buzău, prin care aceasta sesiza faptul că se simte amenințată de tatăl cumnatei ei, care i-a trimis un mesaj prin care îi spunea că i-a incendiat autoturismul, în Ploiești.

Din verificări a rezultat că autoturismul în cauză îi fusese încredințat bărbatului, spre folosință, de către familia femeii, la data de 12 octombrie a.c.

În urma activităților investigative desfășurate în Ploiești, în mai puțin de o oră de la stabilirea situației de fapt, polițiștii Secției 1 au reușit identificarea și depistarea bărbatului, care a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii”, a precizat IPJ Prahova.

În baza probatoriului administrat, bărbatul acuzat a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere prin incendiere.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău