Platformele de la blocurile din Ploiești nu se mai văd de gunoi – FOTO

2

Ploieștiul are doi operatori de salubritate, însă orașul rămâne mizerabil în multe cartiere. Cititorii observatorulph.ro continuă să ne trimită imagini cu gunoiul din zonele în care locuiesc. FOTO la finalul textului.

Începând de luna trecută, în Ploiești activează două firme de salubritate: Rosal, care ridică deșeurile de la populație, respectiv Blue Planet Services care se ocupă de curățenia domeniului public.

Citește și În Ploiești, gunoiul este greu de ”ucis” – FOTO

Cu toate acestea, multe dintre platformele de la blocurile din Ploiești arată oribil. O dovedesc imaginile trimise de cititorii observatorulph.ro și publicate la finalul textului.

Citește și: Bărbați filmați în timp ce golesc de zor o remorcă plină de moloz și deșeuri de construcții lângă o ghenă din Ploiești. [VIDEO]

Reamintim că, potrivit reprezentanților Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, deșeurile abandonate de cetățeni lângă platformele de gunoi sunt considerate așa-zise „puncte negre”, iar ridicarea lor se realizează de către noul operator, Blue Planet Services, pe bază de comandă transmisă de către RASP.

Tot în mod normal, pentru deșeurile voluminoase, inclusiv pentru materialele de construcții rezultate din demolări, potrivit reprezentanților RASP Ploiești, cetățenii ar fi trebuit să încheie un contract separat cu Rosal, operatorul care colectează deșeurile în Ploiești.

Detalii aiciNoul operator din Ploiești va ridica deșeurile abandonate de lângă platformele de gunoi, pe bază de comandă de la RASP

Aleea Levănțica nr 1:

Strada Domnișori bloc 7F

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce nu se monteaza camere video la platformele de gunoi ! Ai aruncat gunoiul pe langa tomberon, amenda acasa ! S-au pus o groaza de camere prin tot orasul numai unde sunt cu adevarat utile nu se monteaza ! Altfel nu mai scapam de gunoi niciodata.

  2. Nu am înțeleg de ce s-au montat pubele selective daca nu sunt și golite. E un exercițiu de campanie electorală la care s-au pus botul că de obicei, că așa ieși primar cu pubele sau borduri, apoi somn liniștit 4 ani, până la următorul fraier ce va fi votat.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău