Mesaj RO-ALERT la Comarnic. Populația atenționată cu privire la prezența unui urs

0

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, sâmbătă seară, că a transmis un mesaj RO-ALERT pentru atenționarea populației din Comarnic cu privire la prezența unui urs în localitate. Ieri, un bărbat din localitate a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacat de un urs. Un alt bărbat a fost atacat de un urs la Breaza, iar victima a necesitat transportul la spital.

La numai o zi după ce un bărbat din Comarnic a ajuns în stare gravă la spital, după ce  a fost atacat de un urs, un nou incident are loc în localitate.

Citește și: Bărbat atacat de urs în Comarnic

ISU Prahova a anunțat că a fost transmis un mesaj RO-ALERT la Comarnic, după ce a fost semnalată prezența unui urs în zona Podul Lung.

Citește și: Bărbat atacat de urs la Breaza. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești – UPDATE

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău