Bărbat atacat de urs la Breaza. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești – UPDATE

0

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova au fost solicitați să intervină, sâmbătă, după ce un bărbat a fost atacat de un urs la Breaza. Victima, în vârstă de 58 de ani, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

UPDATE: Potrivit IJJ Prahova, sâmbătă, în jurul orei 18.00, jandarmii au fost solicitați să intervină, pentru înlăturarea unui urs în zona orașului Breaza.

„Persoana care a apelat numărul de urgență 112 a solicitat o ambulanță pentru un bărbat atacat de urs.

Jandarmii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul a fost atacat de urs în zona împădurită a orașului.

Ambulanța a preluat bărbatul, iar echipajul și autoritățile competente s-au deplasat la locul atacului pentru a înlătura ursul, însă animalul nu a mai fost găsit”, a precizat IJJ Prahova.

Citește și: Mesaj RO-ALERT la Comarnic. Populația atenționată cu privire la prezența unui urs

Știre inițială

Echipajul SAJ ajuns la fața locului a constatat că bărbatul atacat de urs prezenta un traumatism cranio-facial, cu plagă în zona occipitală, precum și multiple plăgi faciale.

Victima, în vârstă de 58 de ani, potrivit SAJ Prahova, era conștientă și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Reamintim faptul că un incident asemănător a avut loc vineri noapte, pe o stradă din Comarnic. Un bărbat a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost atacat de urs.

Citește și: Bărbat atacat de urs în Comarnic

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău