Prognoza meteo pentru ultimele două săptămâni de vacanță. Vești bune pentru litoral în prima parte a intervalului

0

După un weekend de toamnă autentică, în care temperaturile maxime au coborât cu aproximativ 10 grade sub media perioadei, norii au dispărut începând de luni, iar vremea se va îndrepta în aproape toată țara.

Interesul maxim pentru următoarele două săptămâni este pentru zona litoralului românesc, unde și prețurile scad, iar rezervările făcute din timp păreau amenințate de vremea din acest weekend. Veștile sunt însă foarte bune, pentru că cel puțin în prima săptămână a intervalului temperaturile vor ajunge la 27-28 de grade Celsius, pe fondul unui cer mai mult senin.

Abia duminică sunt anunțate precipitații, însă doar pentru o zi. Din păcate, temperaturile maxime prognozate sunt valabile doar pentru primele 3-4 zile ale săptămânii, întrucât acestea vor scădea de joi, fiind estimate si pentru săptămâna următoare la 22-24 de grade.

În restul țării precipitațiile apar de miercuri în zona de vest, în Prahova urmând să fie semnalate joi. Vremea va fi instabilă în zonele montane, însă precipitațiile vor fi de scută durată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău