Tânăr din Prahova, prins în flagrant după ce s-a dat drept „polițist la DIICOT”

0

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Prahova, are motive să regrete că s-a dat drept altă persoană. Polițiștii l-au prins în flagrant după ce individul i-ar fi pretins sume de bani unei femei, sub pretextul că este „polițist la DIICOT”. Tânărul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 3 Blejoi au depistat, vineri, în flagrant un bărbat din județul Prahova care i-ar fi pretins sume de bani unei femei, sub pretextul că este “polițist la DIICOT” și că va interveni pentru a facilita ștergerea unor creanțe la ANAF ca urmare a unor sancțiuni contravenționale.

„Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost prins în flagrant imediat după ce a primit suma de 300 de lei de la persoana vătămată. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind prezentat parchetului și instanței competente care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune”, a anunțat IPJ Prahova.

Cercetările, potrivit IPJ Prahova, sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 3 Blejoi în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Foto cu caracter ilustrativ

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău