Polițiști locali atacați cu pietre la Gara de Vest din Ploiești. Unul dintre polițiștii locali a ajuns la Județean

2

Incidentul ar fi avut loc luni seară, în zona Gării de Vest din Ploiești. Un echipaj al Poliției Locale a fost atacat cu pietre, după ce trei persoane au fost rugate să se legitimeze. Unul dintre polițiștii locali a fost lovit în zona capului și a necesitat transportul la spital. Potrivit IPJ Prahova, agresorii au fost identificați.

Sindicatul Poliției Locale Mihai Viteazul a povestit pe rețelele de socializare întregul incident.

„Astăzi în jurul orelor 17, un echipaj auto al Poliției Locale Ploiești, în timp ce se afla în zona Gării de Vest, a observat un grup de 3 persoane care nu păreau să justifice prezența în zona respectivă. În acest sens, s-a trecut la legitimarea acestora, dar cele 3 persoane au refuzat acest lucru și au devenit recalcitrante. Față de situația creată, agenții au vrut să se îndrepte spre autospecială pentru a solicita sprijin de la celelalte patrule, dar au fost atacați cu bolovani, iar unul dintre colegi a fost lovit în zona capului. Întrucât celelalte patrule și echipajul de intervenție rapidă din poliția locală, au ajuns rapid în zonă, a fost reținut unul din agresori, iar ceilalți doi sunt în continuare căutați pentru faptele de ultraj”.

Sindicatul Poliției Locale Mihai Viteazul a anunțat că „polițistul local lovit a fost preluat de un echipaj al ambulanței Prahova, aflându-se internat la Spitalul Județean Prahova pentru investigații medicale”.

IPJ Prahova confirmă incidentul, precizând că în cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj

„Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că un polițist local ar fi fost agresat. Din cercetări a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Gara Vest, doi polițiști ar fi solicitat celor 3 tineri să se legitimeze, aceștia refuzând și devenind recalcitranți. Ulterior, unul dintre tineri ar fi aruncat cu pietre în polițiștii locali, lovindu-l pe unul dintre ei. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La acest moment se efectuează cercetări, cele trei persoane fiind identificate. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, a precizat IPJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Postarea făcută pe Facebook de Sindicatul Poliției Locale Mihai Viteazul:

2 COMENTARII

  1. Din inceputul articolului, trag concluzia, ca nu sunteti siguri ca s-a intamplat sau nu fapta, asa este? Pai, s-a intamplat sau nu, au aruncat sau nu cu pietre? Sindicatul lor vad ca zice ca da dar voi, nu prea credeti!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău