Harta locurilor disponibile în Prahova pentru vaccinarea anti-covid

0

Harta locurilor disponibile pentru programări la vaccinarea anti-covid, în Prahova, arată că marți, 4 mai, sunt disponibile peste 7.000 de doze Pfizer, Astra Zeneca și Moderna. Pe listele de așteptare mai sunt înscriși puțin peste 1000 de prahoveni.

Cele mai multe locuri sunt disponibile pentru serul AstraZeneca, peste 2600, urmat de Moderna și Pfizer.

În Ploiești, sunt disponibile 16 locuri la imunizarea cu Pfizer, respectiv 1344 la AstraZeneca.

Harta completă poate fi accesată AICI.

Reamintim că până acum, în Prahova, au fost administrate 193.678 doze de vaccin anti-covid, iar 70.417 de persoane au fost imunizate, în județul nostru, și cu cea de-a doua doză de vaccin.

De la debutul vaccinării și până în prezent, au fost înregistrate 176 doze „pierdute“ și 39 de reacții adverse post imunizare (RAPI).

Modalitățile de programare pentru administrarea vaccinului împotriva COVID-19 sunt:

– prin medicul de familie;

– individual, în platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro;

– la numărul unic 021.414.44.25;

– prin direcțiile de asistență socială;

– prin aparținător (maximum 9 persoane) pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro.

Persoanele interesate să se vaccineze cu Vaxzevria (AstraZeneca) o pot face fără programare prealabilă. Înainte de a se prezenta la centrele care dispun de astfel de fluxuri trebuie să se intereseze de disponibilitatea locurilor, să nu aibă simptome asociate COVID-19. În momentul prezentării la imunizare, este obligatoriu să aibă asupra lor un act de identitate.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău