Apel umanitar. Daniel, în vârstă de 18 ani, diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutor

Daniel, în vârstă de 18 ani, elev la Liceul Tehnologic UCECOM Spiru Haret Ploiești, a fost diagnosticat, în luna iunie 2019, cu cancer nazofaringian. Adolescentul a urmat un lung șir de ședințe de chimioterapie. Numai că, anul trecut, la câteva luni după ce lucrurile păreau că s-au rezolvat, Daniel a început să aibă dureri insuportabile la șold și la piciorul stâng, iar diagnosticul a fost unul crunt, inclusiv pentru familia greu încercată. Tânărul a fost diagnosticat cu o nouă tumoră, de data aceasta în zona hemibazinului stâng.

Povestea lui Daniel, în vârstă de 18 ani, din satul Țânțăreni, comuna Blejoi, a început în urmă cu doi ani.

În 2019, Daniel a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian. Optimist, Daniel a reușit să treacă cu bine peste lungul șir de ședințe de chimioterapie. Iar la acea dată, rezultatele analizelor erau îmbucurătoare. Numai că, după alte câteva luni, au apărut alte probleme.

„Sunt disperată. Am un băiat care are 18 ani. În 2019 a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian. În februarie 2020 a terminat curele de chimioterapie, dar după câteva luni a început sa aibă dureri de șold și la piciorul stâng. Inițial ni s-a spus că este posibil să fie o reacție de la curele de chimioterapie, dar durerile au continuat fără să cedeze la analgezice”, este, pe scurt, povestea tristă spusă de Florentina Zenaida Lemnaru, mama lui Daniel, care a lansat, pe o rețea de socializare, un apel disperat prin care solicită sprijinul oamenilor cu suflet.

Contactată telefonic, Florentina Zenaida Lemnaru ne-a povestit că, în urma unui nou șir de investigații medicale, diagnosticul a fost unul crunt. Daniel a fost diagnosticat cu mai multe formațiuni tumorale la hemibazinul stâng. La finele lunii ianuarie 2021, la o unitate medicală din București, s-a intervenit din nou chirurgical, pentru realizarea unei biopsii din formațiunile tumorale de la nivelul hemibazinului stâng.

„Acum așteptăm rezultatul biopsiei”, a precizat mama lui Daniel, care trece, din nou, printr-un adevărat calvar.

„Problema mea mare este că el are dureri foarte mari și că acestea nu cedează la analgezice. Situația financiară a noastră nu este roz. Soțul meu a făcut o operație la coloană și a rămas cu o semipareză, fiind beneficiar al unei pensii de boală. Am ajuns să lucrez în două locuri noaptea să fiu cu ei ziua. De tratament la privat nici nu îndrăznesc”, a mai povestit mama lui Daniel pe pagina de Facebook.

Cei care vor să sprijine familia greu încercată pot dona în contul alăturat:

Banca Transilvania

Titular cont: Lemnaru Florentina Zenaida

IBAN RO46BTRLRONCRT0538831501

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

4 COMENTARII

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău