Controale în Prahova, în centre comerciale, piețe, terase și mijloace de transport, pentru limitarea răspândirii Covid-19. Polițiștii acționează îmbrăcați în civil

1

Polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și instituții cu atribuții de control, sub coordonarea Prefecturii Prahova, acționează atât în uniformă, cât și în civil, pentru verificarea măsurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

 Polițiștii acționează în centrele comerciale, mijloacele de transport în comun, piețe, târguri, magazine, terase și instituții publice, a anunțat IJP Prahova

În ultimele 24 de ore au avut loc 25 de acțiuni punctuale și au fost verificate peste 1590 de persoane și peste 220 de autovehicule, fiind aplicate peste 320 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 57.000 de lei.

„Reamintim tuturor ca obiectivul nostru nu este acela de a sancționa, ci de a veghea la respectarea legii, însă abaterile de la prevederile legale în vigoare nu vor fi tolerate. Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”, este sfatul IJP Prahova.

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele prezente în spațiile publice deschise din județul Prahova, cum ar fi: piețe, târguri/oboare, gări, autogări, stații pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă, cu excepția persoanelor care desfășoară activități fizice intense sau în condiții de muncă solicitante și a copiilor cu vârsta mai mică de 5 ani.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. o baza de date cu „corona sceptici” si in cazul in care se imbolnavesc sa NU beneficieze de tratament si spitalizare in unitatile de stat. NU ai purtat masca ca asa cea spus „gadea” la „haznaua 3”, suporti consecintele…tu si familia ta tratati-va la Voiculescu Felix Dan !

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău