Doi pompieri prahoveni, aflați în timpul liber, au intervenit la un accident pe DN1

Dintre angajații MAI, pompierii sunt cei mai apreciați, bucurându-se de un capital uriaș de simpatie.

Pompierii nu stau pe gânduri atunci când salvează vieți sau bunuri, chiar și când nu sunt de serviciu. Așa s-a întâmplat și cu o zi în urmă, pe DN1, în apropiere de Nistorești, în cazul unui accident rutier.

Au ținut să îi felicite și colegii lor de la ISU Prahova, ceea ce facem și noi, prezentându-i pe plt. adj. Petria Marius si plt. maj. Grigore Vladimir.

ISU: ”Deviza pompierilor militari este ”Curaj și devotament”, calități pe care le-au dovedit încă o dată doi salvatori prahoveni.

Plt. adj. Petria Marius si plt. maj. Grigore Vladimir au intervenit, vineri, 8 mai, pentru salvarea unei victime rezultate în urma unui accident rutier, în care au fost implicate un autoturism si o autocisterna.

În jurul orei 10:28, aflându-se în timpul liber cei doi pompieri, au oprit în zona un accident rutier, în localitatea Nistoresti. Au oprit la locul evenimentului fără să pregete si au acordat primul ajutor unui barbat care se afla in autoturism, fiind rănit, dar si soției acestuia care a suferit un atac de panică, anunţând totodată cazul la numărul unic de urgenţă 112.

Colegii nostri nu fac excepţie de la nobilul deziderat, acestia făcându-şi meseria cu abnegaţie şi profesionalism, punând pe primul plan viaţa, integritatea si siguranta celor de lângă ei.” (foto: arhiva ISU Prahova)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău