Șeful DSP Prahova promite o anchetă la toate spitalele între care a fost plimbat, până a murit, tânărul de 25 de ani

1

Moartea tânărului de 25 de ani, Sabin Ciurcă, din Făget, care a survenit după ce a fost plimbat între patru spitale din Prahova, a șocat opinia publică. După ce observatorulph.ro a publicat tragedia familiei, în urma căreia o fetiță de o lună a rămas orfană, conducerea DSP Prahova anunță o amplă anchetă pentru identificarea și sancționarea celor care se fac vinovați.

Citește aici povestea morții domnului Lăzărescu, în varianta prahoveană: Un tânăr de 25 ani a murit după ce a fost plimbat între patru spitale. Considerat suspect de Covid, testul a ieșit negativ în ziua decesului

Contactat de observatorulph.ro, Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, a declarat: ”Nu putem accepta un astfel de tratament. Vom ancheta tot traseul pe care pacientul a fost obligat să-l urmeze și motivele pentru care a fost plimbat dintr-o cameră de gardă în alta la toate cele patru spitale. Vă promit că, în funcție de rezultatul anchetei, vom lua cele mai dure măsuri permise de cadrul legal. Le reamintesc medicilor, printre care ma număr și eu, că avem de respectat nu doar protocoale, ci și un jurământ. Personal am fost impresionat de această dramă, transmit condoleanțe familiei și dacă au nevoie de orice sprijin le voi fi alături”.

Conducerea Spitalului Munciipal Câmpina a transmis că așteaptă verdictul medicilor legiști pentur a începe o anchetă internă.

Detalii aici: Ce spune directorul Spitalului Municipal Câmpina despre moartea pacientului de 25 de ani, suspect de Covid. Testul a fost negativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Ce anchete ???astea sunt numai minciuni acest băiat va zace in pamant si ei o sa stea nepasatori ,eu era sa mor acum 2 ani si dosarul meu nici acum nu se judecă am toate documentele in care scrie clar k a fost malpraxis si nu se rezolva nimic acest băiat a murit nevinovat din cauza unora care nu are ce cauta in spitale ,sunt medici care nu stiu nimic si sunt pusi sa ne salveze”” viața „”despre ce vorbim este inutil sa mai comentam pt ca dreptate nu se va face nici o data pt un om de rand .Dumnezeu să-l ierte!!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău