Ce spune directorul Spitalului Municipal Câmpina despre moartea pacientului de 25 de ani, suspect de Covid. Testul a fost negativ

0

Observatorulph.ro a publicat aseară tragedia unei familii din Făget, Prahova. Sabin Ciurcă, de 25 de ani, a murit pe un pat din Spitalul Municipal Câmpina după ce a fost plimbat între patru unități medicale: Spitalul Vălenii de Munte, Spitalul Județean de Urgență Ploiești, Spitalul CFR și Spitalul Municipal Câmpina.

Tânărul, tatăl unei fetițe de o lună, a fost diagnositcat la UPU din județean cu hernie ombilicară, însă după ce a fost sincer și a declarat că s-a întors din Germania pe 7 martie, a devenit suspect de COVID și niciun medic nu s-a mai încumetat să-l opereze, așa că a fost plimbat cu Ambulanța între spitale, până când a murit.

Citește articolul integral aici: Un prahovean de 25 ani a murit după ce a fost plimbat între patru spitale. Considerat suspect de Covid, testul a ieșit negativ în ziua decesului

Contactat de observatorulph.ro, Călin Tiu, directorul Spitalul Municipal Câmpina, a declarat: ”Este regretabil că pacientul a decedat. Așteptăm rezultatele medicilor legiști, singurii în măsură să stabilească exact cauza morții. În funcție de rezultatul de la Institutul de Medicină Legală vom lua măsurile care se impun. Și eu sunt chirurg, dar vă spun că dacă cineva dintre colegii mei a greșit va plăti. Însă, repet, trebuie să vedem ce spun medicii legiști”.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău