Reacția senatorului liberal Vergil Chițac după ce a fost confirmat cu coronavirus

chitac_74af7.jpg

chitac_74af7.jpg

Dacă, inițial, s-a arătat deranjat de glumele și speculațiile care se făceau pe seama răcelii sale, despre care mulți i-au spus că s-ar putea să fie de fapt un simptom al COVID 19, astăzi senatorul PNL a făcut o nouă postare publică. Pe pagina sa de facebook, acesta își exprimă mâhnirea pentru situația prin care trece.

„Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine.

Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți“, scrie Vergil Chițac pe pagina sa de facebook.

Starea de sănătate a senatorului a băgat în izolare tot cabinetul Orban. Detalii AICI

Foto: facebiik Vergil Chițac

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău