Trafic de coșmar pe Valea Prahovei, pe sensul spre București. Cum puteți evita haosul FOTO-VIDEO

0
aglomeratie_45a55.jpg

aglomeratie_45a55.jpg

S-au bucurat de vreme bună, în week-end, pe Valea Prahovei, însă la întoarcerea spre casă au de-a face cu calvarul din trafic, de pe DN1. Este vorba despre mii de șoferi care au de întâmpinat orele de așteptare în trafic încă de la prânz, când au început să se înregistreze coloanele kilometrice.  

Potrivit informațiilor furnizate la amiază de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de coborâre al DN 1 Brașov – Ploiești. Astfel, de la limită cu județul Brașov (kilometrul 139) până în stațiunea Bușteni (kilometrul 130), dar și pe tronsonul cuprins între localitățile Posada și Comarnic, valorile de trafic sunt crescute și se circulă în coloană, cu viteză redusă.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru autoturisme, rutele alternative la DN 1 Brașov – Ploiești – București sunt următoarele:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Ca de obicei, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile agenților prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Imaginile cu traficul de coșmar au fost suprinse și de un cititor al www.observatorulph.ro, care ne-a trimis și fotografii, și filmare cu circulația de pe DN1


Foto:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here