perchezitii_f218a.JPG

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efectuat miercuri dimineață patru percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de cămătărie și șantaj. Opt mandate de aducere au fost puse în executare, iar din casele suspecților au fost ridicate bani și documente care ar atesta activitatea infracțională.

Detalii despre DESCINDERILE POLIȚIȘTILOR LA SUSPECȚII VIZAȚI ÎN ACEST DOSAR

Potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova, de la locațiile vizate polițiștii au ridicat 130.000 de euro si 2000 de lire, precum și o serie de documente și înscrisuri, susceptibile a proveni din activitatea infracțională.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, față de cinci persoane, toate din municipiul Ploiești, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi, 13 februarie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propuneri legale.

VIDEO - Sursa IJP Prahova

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg