barbat_disparut_50d16.jpg

Polițiștii din cadrul Secției nr. 11 din Drajna au fost sesizați despre faptul că numitul POPESCU IULIAN, în vârstă de 45 de ani, din comuna Cerașu, ar fi dispărut în împrejurări necunoscute.

Acesta ar fi plecat în data de 05 februarie, de pe teritoriul Franței, cu un autocar având destinația Ploiești și până la acest moment nu ar fi ajuns la domiciliu și nici nu a mai dat vreun semn familiei.

Semnalmente:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

- 1,70 m înălțime, aproximativ 85 kg, constituție atletică, păr negru grizonant, ochi negri, față ovală, ten măsliniu.

Nu se cunosc detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care acesta o purta la momentul dispariției.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: IPJ Prahova

barbat_disparut_b4e3e.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg