disparut_b1ce1.JPG

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Apostolache au fost sesizați cu privire la faptul că TUDORACHE GHEORGHE, din localitatea Vărbila, în vârstă de 57 de ani, ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Se pare că acesta ar fi plecat în cursul zilei de 7 februarie a.c., în jurul orei 09:00, fără a se cunoaște destinația, fiind văzut în jurul orelor 13:30, pe raza localității Iordăcheanu.

Semnalmente:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

- 1,70 m înălțime, constituție astenică, păr brunet, tuns scurt, nebărbierit, cu aspect neîngrijit.
La momentul dispariției purta pantaloni din stofă de culoare închisă, geacă de culoare gri, cu glugă, pantofi de culoare maro.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: IPJ Prahova

disparut_0a910.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg