a3060abb-395d-4c7d-9b5d-0f133dd26ec3_6fc1b.jpg

Efectele codurilor de vreme rea se văd în continuare în localitățile de pe Valea superioară a Prahovei. Echipele de intervenție au fost solicitate în această dimineață pentru degajarea unor copaci în Sinaia și Breaza. 

Prima intervenție din această dimineață a pompierilor ISU Prahova a fost la Sinaia, pe strada Calea Codrului. Aici, echipele au avut de înlăturat un copac căzut pe acoperișul unei locuințe. 

O altă solicitare tot pentru un arbore căzut a fost în Breaza, pe strada Intrarea Izvor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O echipă mixtă formată din pompieri, lucrători de la Ocolul Silvic, Electrica va interveni în Sinaia, pe Drumul Cotei pentru degajarea unor copaci căzuți pe conductori electrici.

Codurile de vreme rea au făcut ravagii în Prahova, în special în noapte de miercuri spre joi, când o pădure întreagă de la Cheia a fost pusă la pământ de vântul care a suflat cu peste 120km/h. Detalii AICI

Foto cu caracter ilustrativ

a3060abb-395d-4c7d-9b5d-0f133dd26ec3_146b0.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg