electrica_428e4.JPG

Veștile nu sunt deloc bune abonații Electrica din mai multe zone ale județului Prahova. Conform raportării ISU, la ora 22, 18619 consumatori erau nealimentați cu energie electrică.

Din cauza viscolului care a doborât o serie de arbori peste firele de electricitate, mii de prahoveni s-au trezit în beznă. În alte zone, cablurile au fost avariate de bucăți din acoperiș desprinse de vântul extrem de puternic.

Avariile au fost semnalate în localitățile Măneciu, Brebu, Vărbilău, Mălăiești, Șirna, Tinosu, Vadu Părului, Mizil, Câmpina, Telega, Șotrile, Comarnic, Țintea, Valea Doftanei, Românești, Secăria și Comarnic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Echipele sunt în teren și încearcă să remedieze problemele, însă din cauza vântului, intervențiile le sunt îngreunate. 

Citește și Cursuri suspendate într-o localitate din Prahova, din cauza avariei la curentul electric

Foto cu caracter ilustrativ

electrica_0332d.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg