salvare1_ef4d6.jpg

Accident la Filipeștii de Pădure, în urma căruia un bărbat, în vârstă de 76 de ani, a decedat. Omul a murit strivit de un tractor care s-a răsturnat. 

UPDATE 17.50 - Din primele verificări se pare că bărbatul efectua lucrări de toaletare/defrișare pe un teren, proprietate personală, utilizând un tractor de mici dimensiuni.

UPDATE 14:56

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii prahoveni au fost anunțați în jurul orelor 14:00, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei amintite mai sus, în pădurea din apropierea fostei mine, un bărbat s-a răsturnat cu tractorul și a rămas prins sub utilaj.

O echipă operativă s-a deplasat la fața locului, unde,  efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul.

Victima, un bărbat din Filipeștii de Pădure, a fost declarată decedată de către cadrele medicale.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Medicii de la Ambulanță n-au mai putut face nimic decât să constate decesul. 

Potrivit informațiile transmise de Serviciul de Ambulanță Județean Prahova, incidentul a avu loc în zona minei vechi din localitate. 

Revenim cu detalii

Foto cu caracter ilustrativ

salvare1_c20cf.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg