sediuijp_7f7f8.jpg

Observatorulph.ro a publicat astăzi cazul unei familii din Ploiești care a fost prădată de două ori în mai puțin de 48 de ore. Prima dată le-a fost furată din fața casei de pe strada Mărășești o geantă cu acte și cheile unei mașini, pe care hoțul a furat-o a treia zi. Reacția polițiștilor Secției 3 a fost una ”tipică”, din păcate: ”stați liniștită, o să arunce cheile pe undeva”. În urma articolului, conducerea IJP Prahova a demarat o anchetă internă.

În dimineața zilei de 31 august, mașina de serviciu a soțului Georgianei R., parcată în fața casei de pe strada Mărășești din Ploiești, a fost spartă de hoț/hoți. Aceștia au furat o geantă în care se aflau un portofel cu bani și documente, ștampilele firmei, carduri bancare, precum și dublura cheii de la mașina sa. Deși a reclamat la Secția 3 dispariția cheilor mașinii, femeia a fost tratată cu superficialitate, iar a doua zi autoturismul i-a fost furat din fața casei.

Detalii aici: Cum a fost lăsat un hoț de polițiștii din Ploiești să fure o mașină. ”Stați liniștită, o să arunce cheile pe undeva!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții IJP Prahova au transmis următorul punct de vedere:

”La data de 02.09.2019, la sediul poliției Secției nr. 3 Ploiești. s-au deplasat un bărbat și o femeie din mun. Ploiesti care au reclamat faptul că în noaptea de 30/31 august a.c., persoane necunoscute le-ar fi sustras din autovehicul parcat în fața locuinței o geantă ce conținea mai multe bunuri, printre care și dublura cheii de la un alt autoturism.

De asemenea, aceștia au sesizat și faptul că în noaptea de 01/02.09.2019, persoane necunoscute au sustras autovehiculul al cărei chei fusese furată anterior.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat de și din auto, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

În baza sesizării primite de către partea vătămată, conducerea IJP Prahova a dispus efectuarea de verificări interne cu privire la demersurile întreprinse de politisti in baza sesizărilor primite anterior, prin Biroul Control Intern, iar în funcție de rezultatul acestora vor dispune măsuri în consecință

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg