str4_2bb4d.jpeg

La Ploiești va avea loc, începând de vineri până duminică, un nou festival Street Food. De data aceasta, terasele au fost amplasate "confortabil" și pe iarba verde, nu doar pe Bulevardul Independenței.

Cât privește restricția de circulație, autoritățile s-au răzgândit, în sensul că traficul este oprit spre Gara de Sud pe tronsonul intersecție cu strada Mihai Eminescu - Gara de Sud, nu de la Statuia Radu Stanian.

Bulevardul Independeței din Ploiești, pe tronsonul Gara de Sud - rondul II, deja a început să se aglomereze, traficul rutier fiind blocat încă de joi noapte, ora 24.00.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Și, ca de fiecare dată, municipalitatea are deja o bilă neagră la capitolul comunicare, asta având în vedere că deja s-a creat o confuzie. În dispoziția semnata de primarul Adrian Dobre se preciza că traficul va fi blocat pe tronsonul de la Statuia Radu Stanian (rondul I), cele două zone indicate fiind distincte.

Așa că, la intersecția cu Bobâlna, șoferii au fost oarecum dezorientați. Unii au virat la dreapta pe Bobâlna, alții au mers până la rondul I și apoi au intrat pe strada Mihai Eminescu, singurul anunț pe această temă fiind cel al TCE cu privire la devierea traseelor.

Festivalul de Street Food de anul acesta aduce însă și o nouă "găselniță". Chiar dacă însăși titulatura festivalului spune clar că se desfășoară pe stradă, de data aceasta terasele au fost amplasate pe spațiul verde, pe partea dreaptă a Bulevardului cu castani, pe sensul centru - Gara de Sud.

Și, ca și cum nu era suficient că iarba este călcată în picioare de cei care deja au venit la festival, inclusiv trotuarele au fost ocupate persoanele care asigură aprovizionarea la terase.

Întreaga acțiune s-a concentrat în zona Rondul II - Gara de Sud, aceasta fiind probabil și o strategie a organizatorilor pentru ca cei care vor veni la concertele organizate pe durata festivalului să fie cât mai aproape de zonele de comercializare a produselor alimentare.

Momentan, Primăria Ploiești nu a emis vreun comunicat pe tema regulamentului stabilit în momentul emiterii autorizației pentru festivalul Street Food.

str5_74e8a.jpeg

str4_b5bc1.jpeg

str3_edcce.jpeg

str2_a168b.jpeg

str1_168db.jpeg

str_da00a.jpeg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg