scandal-spital-valeni.jpg

A fost scandal monstru, sâmbătă seara, la spitalul din Vălenii de Munte. Mai multe rude au venit la spital cu un copil care a suferit răni cu un lichid fierbinte.

Pentru că niciun cadru medical nu a venit urgent să acorde primul ajutor, părinții au început să țipe și să lovească elemente de mobilier din camera de gardă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imaginile au fost postate pe Facebook (VIDEO AICI) și au stârnit reacții diferite.

Dacă cei mai mulți au acuzat medicii de pasvitate, au fost și internauți care au criticat comportamentul rudelor.

Polițiștii din Vălenii de Munte au intrat pe fir și îi vor audia mâine pe cei implicați în scandal.

Vom reveni cu detalii.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.