45487241_347408772682591_2160332987558789120_n_5e6f0_aeb67.jpg

Mama adolescentei Cătălina T., maltratată și umilită de ploieșteanul Robert Berechet, a povestit cât de violent era iubitul fetei sale.

Aceasta a fost șocată încă de la prima întâlnire de apucăturile tânărului de 20 de ani.

”Coşmarul a început când au venit prima dată acasă, în luna martie, la începutul anului. Atunci a început totul. S-a mai întâmplat să o lovească atunci când au venit amândoi la noi. Soţul meu era plecat în Olanda să muncească. El (n.r. agresorul) s-a îmbătat, a coborât în beci să îşi ia ţuică şi s-au luat la ceartă. A făcut-o în tot felul, a ameninţat-o. Mi-am chemat socrii să îl dau afară, iar după ce l-am dat afară, seara mi-a spart geamul de la uşă" a declarat mama victimei pentru observator.tv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Mărturia fetei maltratată de ploieșteanul de 20 de ani: „M-a bătut de la sevraj”

Mama fetei dă vina pe tânărul din Ploieşti şi pentru faptul că fiica sa a început să consume droguri.

"Ultima dată când a venit fata acasă era în sevraj. Consumase substanţe interzise şi am dus-o la spital. A fost internată. Individul ne tot suna şi spunea că îi este dor de fată, că o iubeşte mult că nu poate să trăiască fără ea. I-am zis că fata nu are ce să caute la el, dar el spunea că fata se va întoarce la el", a precizat femeia pentru sursa citată.

Reamintim că agresorul, Robert Berecheta fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de violarea vieţii private şi violenţă în familie.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.